اسی نادعلی بخون که زودتر بدون دردسر زایمان کنی . یه لیوان اب بریز ۵نوبت نادعلی بخون روش و فوت کن بهش و بخور
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
زودتر شروع کن خوراکی هایی که باعث زایمان میشه بخور پیاده روی و..... انجام بده تا خودت دردت بگیزه ولی مشکلی هم ندازه آمپل فشاز دو تا زایمان هام با آمپول فشاز بود مشکلی پیش نمیاد
منکه از آمپول فشار میترسم درد خود طبیعی زایمان کمتراز آمپول فشار من بچه اولم راحت بود دومی آمپول فشار سخت وحالا هم ۳۸ هفته ام منم بچه مث اینکه درشته خیلی اذیتم بجای آمپول فشار پیادروی زیاد کن شربت زعفران هم بخور تاریخ زایمانم ۷ فروردینه