2777
2789
عنوان

بیایید درد دل کنیم

80 بازدید | 8 پست

سلام من ۱۵سالمه 

بابام اصلا بهم محل نمیده منو داخل آدم حساب نمیکنه اما قبلانا اینطوری نبود اینقدر دوستم داشت هرچی میگفتم انجام میداد می‌خرید اما الان نه جواب سلام آدم هم به زور میده فقط با من اینجوریه با مامانمم اینجوری نیست من تک فرزندم  مامانمم همینطوره گاهی وقتا فک میکنم من بچه این خانواده نیستم یا فک نمیکنن رفتارشون باعث خورد بودن من شده تروخدااااا دعا کنید بمیرم از زندگی خسته ام از خودم از خانواده خسته ام 

خدایا منو راحت کن 

امان از دست این باباها...🥺

اسمم زهراس نگید پیتزا جون😂🛍 تصمیم گرفتم دیگ ب گذشته سیاهی ک داشتم فک نکنم و تو زمان حال زندگی کنم🦋💙 ینی دوس دارم کساییو ک مث خرس میخورن عین مارمولک لاغرنو جوری بزنم ک صدا خر بدن عین مرغ تخم بزارن😂🗡 و بدشانس واقعی ب من میگن ک روز ب روز چاق تر میشم🥴🏹 شازده کوچولو میگ : تنها با قلبه که میشه به درستی ببینیم ، چیز های مهم با چشم دیده نمیشن🏷👑 https://harfeto.timefriend.net/16464922231809 بنظرتون چجور ادمی ام ؟ سوال بپرسین جواب بدم🌱😌🤔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نمیتونم چطوری با چی خوش ب حال اونا ک مردن 

اینجوری نگو خوشبحالت که کنارشونی من حتی پیششونم نیستم ۱۷ سالمه عروسی کردم تو غربتم دارم دق میکنم ولی به هیچ کس نمیتونم بگم دردامو

اینجوری نگو خوشبحالت که کنارشونی من حتی پیششونم نیستم ۱۷ سالمه عروسی کردم تو غربتم دارم دق میکنم ولی ...

تازه مامان بابام بیش از اندازه باهام مهربوننا ولی من نمیدونم چه مرگمه حرفمو نمیتونم به کسی بگم