2777
2789

عضو گروه بنفش 💜💜وزن ۸۱😭😭😭وزن هدف ۷۰🤩🤩🤩من میتوووونم تاااعید۱۴۰۱  ب وزن دلخواهم برسم.😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش بهتر عکس میگرفتی ببین یه قسمت داره نمودار نداره؟اونو نگا کن یا قسمتی هست که احتمال ریسک هارو نوشته بعدم اصلا نگران نباش اگر مشکل فامیلی یا ازدولج فامیلی بیماری خاصی نداری اینا همش الکیه من انقد اذیت کردم خودمو الانم نینی سالم بغلم همش برا پوله ....

چند ماهی باید انجام بدیی میشه بگی قیمت چنده

فک کنم هفته12وهفته18دقیق نمیدونم

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
کاش بهتر عکس میگرفتی ببین یه قسمت داره نمودار نداره؟اونو نگا کن یا قسمتی هست که احتمال ریسک هارو نوش ...

خواهرم حاملع اس و دیابت بارداری دارع قندش رو ۳۰۰,میره

عضو گروه بنفش 💜💜وزن ۸۱😭😭😭وزن هدف ۷۰🤩🤩🤩من میتوووونم تاااعید۱۴۰۱  ب وزن دلخواهم برسم.😍😍😍
خواهرم حاملع اس و دیابت بارداری دارع قندش رو ۳۰۰,میره

ریسک NTD و پره اکلامپسی بالاست،

توی گوگل بزنید کامل توضیح داده، میزان هورمون Afpهم بالاست همونی که هایلایت نارنجی کرده، به خاطر همون قندش هم هست، دفع پروتیین هم داره؟ 

متاسفانه میتونه جز بارداریهای پر خطر باشه

... و من به تو ایمان دارم...
ریسک NTD و پره اکلامپسی بالاست،  توی گوگل بزنید کامل توضیح داده، میزان هورمون Afpهم بالاست همو ...

جدی یعنی واس بچه مشکلی دارع میشه شما توضیح بدین بهم داریم ازاسترس هلاک میشیم 

جدی یعنی واس بچه مشکلی دارع میشه شما توضیح بدین بهم داریم ازاسترس هلاک میشیم 

من خیلی دقیق نمیدونم، اینا رو سر بارداری خودم‌ مطالعه کرده بودم، چون خودم فشارم بالا رفته بود مشکوک به پری اکلامپسی بودم که البته نبود 

https://zeinalislab.ir/content/411/پره-اکلامپسی-چیست-YW_QMFA-

... و من به تو ایمان دارم...
من خیلی دقیق نمیدونم، اینا رو سر بارداری خودم‌ مطالعه کرده بودم، چون خودم فشارم بالا رفته بود مشکوک ...

قربونت عزیزم مرسی از راهنماییت