2777
2789
عنوان

به نظرتون حق دارم ناراحت باشم یانه؟لباس عید هیچی نخریده همسرم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2397 بازدید | 57 پست
منم توعقد خرجم با بابام بود ...بیخیال حالا ک نمیخره با پول خودت یاپدرت برو خرید و دقیقا بگو خجالت می ...

مشکل اینجاس مامانمم برام نمیخره اصلا روم نمیشه از بابام چیزی بخوام مامانمم نمیخره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درکتون‌ میکنم ک نارحتید ولی اینکه خواهر شوهرتون برای خودش و بچه اش هدیه خریده چ اشکالی داره؟! نباید میخرید شماهم بشین با همسرت صحبت کن ک از اول زندگی سختی بهت نده اگه پول نداره لباس بگیره کلا قید زن گرفتن و بزنه

از خانوادش که نباید توقعی داشته باشی وظیفه  شوهرت بخره و اگه  داره و نمیخره  باهاش یه بار حرف بزن درست بهش بگو. 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

البته گلم ماهم منظورم خیلی از خانم هاس ی موقع تو زندگی پیش میاد واقعا چیزی نمیخریم شماهم اگر واقعا همسرت پول نداره کنار بیا اگر خسیس نیست و برات خرید کرده به نظرم بیخود اوقات خودت و همسرت رو  تلخ نکن

عزیزم چرا با ‌‌‌‌‌‌‌‌پول بابات نمیخری؟ 

ینی به نظرتون از بابام بگیرم برم مانتو بخرم؟از بابامم روم نمیشه پول بخوام بعدشم مامانم میگه وظیفه اوناس برات بخرن مثلا تازه عروسی مامانم خسیسه خیلییییی فک کن دلش نمیاد یه جفت جوراب برام بخره 😑

شغل آزاده دوماهه هم درامد آنچنانی نداره ولی میدونم واقعا میتونه ۱ تومن برام خرج کنه ولی نمیکنه  

قبلا چ طور بوده؟ شاید واقعا نداره یا مشکلی پیش اومده تو خانوادشون که نمیخواد شما بفهمی.....شاید فکر می‌کنه وظیفه پدرتون هست خوب رسم و رسوم هر خانواده ایی فرق می‌کنه .....دوران عقد این مشکلات رو هم داره ....وقتی هم خیلی طولانی بشه دیگه سخت ترم میشه........

من درکتون‌ میکنم ک نارحتید ولی اینکه خواهر شوهرتون برای خودش و بچه اش هدیه خریده چ اشکالی داره؟! نبا ...

هیچ اشکالی نداره منظورم اینه خانواده شوهرم باید بفهمن وقتی دختراشون لباس نو میپوشن باید تازه عروسشونم لباس نو بپوشه ولی خب درک ندارن نمیفهمن