2777
2789
عنوان

به نظرتون حق دارم ناراحت باشم یانه؟لباس عید هیچی نخریده همسرم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2397 بازدید | 57 پست

از خونوادت بخواه ک برات بخرن ولی پاتو خونه ی اقوام شوهر نزار ب شوهرت بگو فرض کن خونوادمم برام لباس نمیخریدن اونوقت چطور میتونستم بیام دیدن فامیلات؟! 

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
هیچ اشکالی نداره منظورم اینه خانواده شوهرم باید بفهمن وقتی دختراشون لباس نو میپوشن باید تازه عروسشون ...

ن عزیزم اونی ک باید متوجه بشه شوهرتون و خانواده خودتونه ربطی ب مادر شوهر و خواهرشوهر نداره شما باید پدرتون و راضی کنید براتون بخره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلا چ طور بوده؟ شاید واقعا نداره یا مشکلی پیش اومده تو خانوادشون که نمیخواد شما بفهمی.....شاید فکر ...

تو این چن ماهی که نامزد بودم همیشه قبل هر عیدی مادرشوهرم یک ماه قبلش میگف بریم بازار خودش برام میخرید البته با پول شوهرم این بارحتی به زبونش یک بار هم نیاورده 

اگررررر واقعاااا دستش خالیه که خب سخت نگیر بهش اوضاع اقتصادی خرابه بخدا .  ولی اگر میبینی داره ...

میتونه حداقل ابزاز شرمندگی بکنه 

وظیفه اشه همسرش و تامین کنه حالا نداره نباید حق به جانب و پررو بگه پول مانتو ندارم

ولی منم هیچوقت خانواده شوهرمو نمیبخشم

من اولین عروس بودم کلی ذوق داشتم ولی همیشه تو هر مناسبت چشمم ب در موند(میدونم وظیفه شوهرم بوده الی یه روسری کسیو گدا یا شاه نمیکرد) ولی خداشاهده تا الان نه واس من نه برای بچم یه جورابم نخریدن

میگفتن ما نداریم

بعد خاله شوهرم ازدواج کرد مادرشوهرم شاباش بود ک میداد بهش واسه برادرزاده هاش لباس میخره ولی واس بچه من هیچی

هیکل بد و شیر شما هیچ ربطی ب زایمان شما نداره عزیزم  تغذیه و رعایت های شما بعده زایمان نوع هیکل شمارو میسازهبرای شیر هم بعضی خانما شیرشون کم هست بعضی زیاد!! من هزارتا سزارینی دیدم با شکم های تخت و همینطور هزارتا سزارین دیدم با شکم های اویزون(خاهشا اطلاعات نداری از سزارین بد نگو)  هیکلت دست خودت تلاش های بعده زایمانته..من سزارین بودم شب قبلش شیو کردم صبح ارایش کردم موهامو بافتم لباس تمیز پوشیدم رفتم بیمارستان بعدم اتاق عمل و چنددقیقه بعد نینی بغلم و عکس سلفی هم انداختم بعده زایمان هواسم ب تغذیه و خوراکم بود ورزش هم گاهی میکردم الان هم ۶۰کیلوهستم(من طرفدار سزارین یا طبیعی نیستم هرخانمی حق انتخاب نوع زایمان خودشو داره بعضیا طبیعی بعضیا سزارین جفتش محترمه و البته هرکدوم سختی خودشو داره)  
هیچ اشکالی نداره منظورم اینه خانواده شوهرم باید بفهمن وقتی دختراشون لباس نو میپوشن باید تازه عروسشون ...

نه عزیزم اینطورنیست کسی جز شوهرت درقبال شما وظیفه ای نداره ازجمله خواهرشوهر ومادرشوهر

خودم اکثرا مناسبتها لباس میگیرم زنداداشام نمیگیرن یعنی باید مادرم براشون بخره؟ 

قــــــــــــــــــابل توجه تک ب تک کاربرای ک میگن

چرا بابات نمیگیرع؟؟؟!!!!

خرجیه من توعقد کلا با بابام بود!!!!!!

خانم بلافاصصصصله بعد خطبه عقد 

تمام کمال هزینهاش عهده مرده

تمامممم کمال

ابنک دستش تنگه برا عروسی جم میکنه و الو بل

خب پدر عروس هم قراره عروسی بگیره

جهاز بده

و کلی خرجیای دیگ

منم شوهرم نمیگرفت میگف هنوز خونه باباتی؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!"""""زنم نیسی ک؟؟؟؟؟!!!!

ولی برا رابطه میگف زنمی خب!!!!!

اینو پیش قاصیم گف 

قاضی گف زن میگیرن ولی هیچی نمدونین

درست همون ساعت بعد عقد خرج مخارجش عهده توعه

شش ماه نرسی بهش خرجی ندی میتونه بخاطر نفقه شکایت کنه همون روز ب اندازع شش ماه کارت بکشی نفقشو

نفقه و خرجی خیلیییی بحثش جدیه از مهریه

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

وااااااای بخدا خندم میگیره از یه سریا که در میان میگن کنار بیا چی چیو کنار بیاد؟ یا صبر کن برات میخره!!!!!! طرف نمیتونه یه مانتو برا زنش بگیره بعد اومده زن گرفته؟؟؟؟ بشینه خونه باباش یکی دیگه ام بدبخت نکنه!