2777
2789

سلام عزیزان سال دومه که عقدم بعد ماه رمضون عروسیمه نه همسرم نه خانوادش لباس عید هیچی برام نخریدن دریغ از یه روسری خیلی دلم گرفته اصلا موندم عید باید چی بپوشم خجالت میکشم لباسای قبلمو بپوشم برم عید دیدنی البته با من باشه که نمیرم ولی میدونم همسرم مجبورم میکنه خونه فامیلاشون برم میدونم خواهرشوهرام همه چی هم برا خودشون هم بچه هاشون خریدن فقط من چیزی نخریدم برا عید😔خیر سرم تازه عروسم😭چن روز پیش تو ماشین به همسرم گفتم برام مانتو و شلوار بخریم برا عید برگشت گف من پول مانتو ندارم دیگه منم هیچی نگفتم بخدا ما براش اینجوری نیستیم عید غدیر براش بهترین چیزارو خرید کردیم روز مرد هم من کادو خریدم هم خانوادم تولدشم همینطور البته اونم تا الان برام چیز میز میخرید الان هیچی به هیچی  میترسم سال بعدم رفتم خونه خودمون بازم عید چیزی برام نخره خب من تازه عروسم توقع دارم خیلی سختمه خونه بابام هرسال عید همه چی میخریدم امسال اولین سالیه که حتی بازارم نرفتم😭😭😭😭به نظرتون چیکار کنم

اگررررر واقعاااا دستش خالیه که خب سخت نگیر بهش اوضاع اقتصادی خرابه بخدا . 

ولی اگر میبینی داره و خسیس بازی درمیاری خوبتر فکراتو بکن چون خساست خیلیییییییی اذیت کنندس 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم توعقد خرجم با بابام بود ...بیخیال حالا ک نمیخره با پول خودت یاپدرت برو خرید و دقیقا بگو خجالت میکشیدی بالباس قبلیا بری و.... رفتی خونه خودت قضیه کامل فرق میکنه باید بخره

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

بگو الان که عرضه نداری مخارج من رو به عهده بگیری بهتره عروسی نکنیم 😑

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)