2777
2789

جریان اینه که دو روز پیش یهو یخچالمون گرم شد...زنگ زدیم نمایندگیش اومد گفت موتورش سوخته و نزدیک سه تومن خرجشه.....شوهرم که اومد از محل کار من خیلی اعصابم خورد بود.اخه این ماه بخاطر عید کلی مخارجمون بالا رفته بود و این واقعا یه هزینه پیش بینی نشده بود برامون😔

شوهرم گفت ناراحت نباش قضا و بلا بوده....میخواسته به جونمون بخوره به مالمون خورده.فدای سر بچه ها......

خلاصه تعمیرکار اومد و درستش کرد و رفت.

امشب رفتم خونه پدرشوهرم مشغول خونه تکونی بودن و اشپزخونه رو بهم ریخته بودن.منم پرده پذیراییشون رو داشتم درست میکردم که یهو از اشپزخونه صدای افتادن اجای گاز اومد و بعدش صدای جیغ پسر یک سال و نیمه م

گاز افتاده بود رو کمر پسرم.....ولی خدا رو هزار مرتبه شکر هیچیش نشد....همونجا گفتم خدایا راضی ام به رضات.....الهی همیشه بلا به وسایل بخوره نه بچه هام.....شکر

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

خواستم بگم اگه ازین دست اتفاقا افتاد و وسایلتون بیخودی خراب شد یا شکست بگین ان شاءالله قضا و بلا بوده که رفع شده....تنتون سلامت

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

صدقه بدین اسفند دود کنین 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام،،اول اینکه خدا رو شکر که به خیر گذشته

دوم واسه امضات،خدا بچه هاتو حفظ کنه واست🥰🥰🥰

من به فک  اقدامم،میشه یه خلاصه شده راهنمای کنی؟؟

💖لااله الاالله توکلت علی الله💖
صدقه بدین اسفند دود کنین 

همون موقع صدقه دادم....بچم ترسید.خودم از اون بیشتر....

سلام،،اول اینکه خدا رو شکر که به خیر گذشته دوم واسه امضات،خدا بچه هاتو حفظ کنه واست🥰🥰🥰 من به فک ...

ممنون عزیزم.در خدمتم

معنوی چه کار کنم؟؟فولیک فقط ۲۰ روز خوردم،مشکلی نداره؟؟آخه میگن ۳ماه باید خورد،،

معنوی عزیزم وضو موقع خواب و قبل از.... رو خودم انجام میدادم و طبق کتاب ریحانه بهشتی بعضی چیزا رو رعایت میکردم....چون همشو نمیرسیدم واقعا....فولیک اسید اصلا نمیخوردم.خوراکیها رو رعایت مبکردم(طبق کتابی که گفتم).مصرف خرما کودک رو صبور میکنه واقعا.....و اینکه موقع نماز دستم رو روی شکمم میزاشتم و اذان میگفتم....سعی میکردم ذکر بگم تاجایی که بتونم

ممنونتم،مرسی

فدات خانومی.....موفق باشی و صاحب نسل بابرکت ان شاءالله

وای خدا رو شکر

🇮🇷❤️🇵🇸 تو رفتی وطن خونه ی غم نشه 🇮🇷 سر ما جلو هیچ کس خم نشه🇮🇷                                            خداحافظ ای شیری که با رفتنت کفتارها شادی کردند💔                                                          روزای خوبی که آرزوشو داشتم رسید خدایا شکرت😍✌️💪«إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفَاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ...» همانا براى کسانى که دوست دارند زشتى‌ها در میان اهل‌ ایمان شایع گردد، در دنیا و آخرت عذاب دردناکى است. مراقب زبانت باش تا از نفرین دیگران نهراسی