2777
2789
کم مونده بود بله رو بگیرن که ترکید

جدا چی بینشون رد و بدل شد؟

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون هر چقد شات میفرستاد من بیشتر دنبال تسبیحم میگشتم دیگه ترکید بیخال تسبیح شدم😂😂😂

:/از اول بگو چی بود خب ماهایی که نبودیم هم بفهمیم چیشده

به امید روزی که مردم به همدیگه یاد بدن خودشون رو دوست داشته باشن،نژاد پرستی رو کنار بذارن،به علایق همدیگه احترام بذارن هیچوقت کسی رو ندونسته قضاوت نکنن و یاد بگیرن دل کسی رو نشکنن:)زندگی چه زیبا میشه:)🦋❤
یکی خلاصه داستان و بگه لطفا

هیچی تو شات هم دختره هم پسره حرفای بد بد زدن بعد دختره میگه درس عبرت بگیرین حالا اون وسطا حین درس دادن از پسره ۵۰ تومن تیغیده😂😂😂

جریان چیهههههه

یکی  چت دیوار شات میداد میگفت ببینین پسرا لاشی ان عبرت بگیرین 

دیگه پسره هر چی بهش گفته بود اونم جواب داده بود:/

سن و شغل و مکان:/

زیر ۱۸ سال به هیچ عنوان روم ریپ نزنن:/ من اگه حوصله بچه  داشتم  مهدکودک میزدم:)   ضد کودک همسری

اون خودش با خودش حرف میزد اواین اسکرینش یارو رو سیو کرده مانتو 

من فکر میکنم با یه خط دیگه خودش بخودش پیام داده و چرتو پرت میگفت

آدما به اندازه ی کمبودهاشون دیگران را آزار میدن ....🍬
هیچی تو شات هم دختره هم پسره حرفای بد بد زدن بعد دختره میگه درس عبرت بگیرین حالا اون وسطا حین درس دا ...

این عکس پشت که میگن چییه

میگم دلبر به ننت بوگو اسپند دود کنه عروسش داره میاد💝😍
یکی  چت دیوار شات میداد میگفت ببینین پسرا لاشی ان عبرت بگیرین  دیگه پسره هر چی بهش گفته ب ...

اون رو میگید😹من یه نگاه انداختم و رد شدم😂

به امید روزی که مردم به همدیگه یاد بدن خودشون رو دوست داشته باشن،نژاد پرستی رو کنار بذارن،به علایق همدیگه احترام بذارن هیچوقت کسی رو ندونسته قضاوت نکنن و یاد بگیرن دل کسی رو نشکنن:)زندگی چه زیبا میشه:)🦋❤
عکس پشتمو ندادم عکس تنخور مانتو رو دادم پدرم عکس گرفت ازم با حجاب کامل واقعا که.....💔💔💔💔💔💔

وا خو نباید میدادی:/ 

نباید پول میگرفتی 

نباید حرف میزدی 

همه خانوما زرنگن منظور این حرفا رو میفهمن، تو هم اولش قطعا فهمیدی و ادامه دادی

زیر ۱۸ سال به هیچ عنوان روم ریپ نزنن:/ من اگه حوصله بچه  داشتم  مهدکودک میزدم:)   ضد کودک همسری