2777
2789

اونایی که فقط دور کمر میگیرن رو بپوش

مادرم از همین مدل هایی که میگی پوشیده بود

همین مینشست لایه لایه میشد😐😂

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلییی عالیه من دارم اذیت میکنه خیلی تو‌پوشیدن ولی قشنگ و خوش فرم نشون میده من ۳۵ خریدم شورتیه

این تیکر و گذاشتم انشالله اردیبهشت ماه حامله بشم برم میشه برای اینکه زود باردار بشم بچمم سالم باشه یدونه صلوات بفرستین برام 
اونایی که فقط دور کمر میگیرن رو بپوش مادرم از همین مدل هایی که میگی پوشیده بود همین مینشست لایه لا ...

وای خدا نکنه مال من اونجوری بش  عروسی خواهرمه،میگم زیاد تو وسط دیده میشم،میخوام شکمم ب چشم نیاد

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
خیلییی عالیه من دارم اذیت میکنه خیلی تو‌پوشیدن ولی قشنگ و خوش فرم نشون میده من ۳۵ خریدم شورتیه

مرسی عزیزم بهم روحیه دادی،خدا کنه مال منم خوب باشه،تا شکمم معلوم نشه

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
 وای خدا نکنه مال من اونجوری بش   عروسی خواهرمه،میگم زیاد تو وسط دیده میشم،میخوام شکمم ...

همش وسط بررررقص😂

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
خخخ اره ای کاش فقط تو ذوقم نزنه شکمم    

نه بابا

برو حسابی خوش بگذرون