2789
عنوان

درس برای چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 53 پست
میدونم که به درسش علاقه داره ولی واقعا از طرف مدرسشون دارن فشار میارن حتی تو عید هم باید فشرده بخونن ...

بهش بگو همه جای دنیا اینجوری درسارو باید بخونن تا استعداد و توانایی بچه ها پیدا بشه

حتی میتونید خودتون برید تحقیق کنید بچه ها توی کره ی جنوبی چجوری از پیش از دبستان درس میخونن که ببینه خیلی نقاط دنیا اینجوریه

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی
من هیچوقت رو سرش اجبار نزاشتم حتی اگه بخواد بره رشته هنر هم مشکلی ندارم.زندگی خودشه ولی خودش به تجرب ...

بهشون بگید اگر که هدف پزشکی و رفتن به رشته تجربی دارن پس از هفتم نباید خسته بشن

چون رشته تجربی رشته سختیه یعنی اوایل سال که تازه وارد شدیم خیلی سختی کشیدیم شاید این جمله منو فقط کسایی درک کنن که هم سن من هستن واقعا سخته خیلی سخته درسته وقت بذاری یاد میگیری ولی خیلی وقت باید گذاشته شه نیاز به صبوری داره و چون حفظیات نداره واقعا حوصله میخواد و تمرین زیاد و من خودم اصلا فکر نمیکردم اینطوری باشه😂😂😂

هر چند از انتخابم راضیم ولی منظورم اینه از بیرون خیلی متفاوته از درون یه چیز دیگه اس😂

الان از نظر من هفتم هشتم نهم درس هاش مثل اول دبستانه در برابر دوره دوم

پس اگر تجربی دوست داره و کلا هدف داره باید خستگی ناپذیر باشه و هر چی هست بخونه تا بتونه به اهدافش برسه😍

( تا بوده همین بوده همه ما این درس های مسخره رو خوندیم😂😂😂😂)

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

😐بسم الله مگه جنگه ؟  امیدوارم شوخی باشه 👐💗

نه واقعیت این بچه میدونه چرا 

و میشینه سوال میپرسه که از زیر درس در بره 

من انقدر بچه دیدم که اینجوری داشتن از زیر درس درمیرفتن

عمدتا کوچیک هم نیستن

و از طرز سوال پرسیدنش معلومه که خودش جواب سوالاشو میدونه😂😂😂

نه  اما بچه میفهمه همه چیزای زندگی قرار نیست جواب داشته باشن خیلی چیزا هستن که باید انجام بدیم ...

خب این رو میشه به زبان عادی و محترمانه بهش گفت ، این که هر چیزی شیوه و روش خودش رو داره ، درس خوندن هم به این شیوست

احترام گذاشتن به بچه ای که بی احترامی نکرده از واجباته

نه این که چون فرزند ماست و صرفا سوال شده براش بخوایم سرکوبش کنیم و زور بگیم

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
خب این رو میشه به زبان عادی و محترمانه بهش گفت ، این که هر چیزی شیوه و روش خودش رو داره ، درس خوندن ...

بی احترامی بهش نکردم

میگم اگر میخوای وقت من و خودتو بگیری با این سوالات بی سر و ته میتونی درس نخونی راه دیگش اینه بری یه حرفه یاد بگیری و ازدواج کنی

این سوالا بوی اینو میدن که بچه میخواد زیرآبی بره

ان شالله وقتی بچه ی نوجوان دار شدید میتونید امتحان کنید روش خودتون رو و جوابشو ببینید

خوب پزشک باید درس بخونه تا با سواد بشه ، 👐😐💗

سالش اینه چیزی که ربطی به آینده ی من نداره چرا باید بخونم.با راهنمایی ها حالا فهمیدم چی باید بگم که زده نشه

چی بگم والا

بی احترامی بهش نکردم میگم اگر میخوای وقت من و خودتو بگیری با این سوالات بی سر و ته میتونی درس نخونی ...

خودم نوجوان بودم و این دوره رو گذروندم 

و  رفتار مادر و پدرهای دیگه رو با فرزندشون دیدم ، چه اونایی که خشونت داشتن چه اونایی که احترام گذاشتن

شما گفتید خشونت ، خب خشونت بی دلیل به خاطر یک سوال بی احترامی به اون بچه که تو مرحله ی نوجوانی هست به حساب میاد 

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
سالش اینه چیزی که ربطی به آینده ی من نداره چرا باید بخونم.با راهنمایی ها حالا فهمیدم چی باید بگم که ...

خب خداروشکر

من خواهرم دانشجوی پزشکی بود خیلی میشست ناله میکرد بهش گفتم گلم اگه انقدر توانت کمه برو انصراف بده بشو پزشک انصرافی بعدش در آینده میشی منشی پزشک و حسرت میخوری

اگر حد خودت رو اونقدر میدونی فردا باهات میام انصراف بده

بنده خدا دیگه چیزی نگفت الان پزشکه و داره برای تخصص آماده میشه 

بعضا تلنگر لازم دارن تا به خودشون بیان اگر میدونی توانشو داره با تلنگر اوکی میشه وگرنه اگر توانشو نداره بهش فشار نیار 

خودم نوجوان بودم و این دوره رو گذروندم  و  رفتار مادر و پدرهای دیگه رو با فرزندشون دیدم ، ...

مطمئنم اگر محکم با بچه برخورد کنی و بفهمه راه زندگیش چیه خیلی بهتره تا ۲۵سالگیش در آرزوهای دور و دراز و تنبلیش دست و پا بزنه 

مادر پدر من محکم برخورد کردن با من و خواهرم ما نتیجه درستی گرفتیم اما با برادرم مدل منطقی برخورد کردن بچه هوا برش داشت که ای ول من کسی هستم و رید توی آیندش 

باید با بچه درست و قاطع رفتار کرد که زیرآبی نره 

خود شما هم اگر دلت خواست یکی راهنمایی قاطعت کنه بیا بهم پیام بده اگر دوست داشتی اگرم دلت خواست توی فضا معلق باشی و با این فکرها جلو بری راحت باش

مطمئن باش بچه ی من خیلی خوشبخت تر از شما و بچه ی شماست 

ولی فک نمیکنم تو نوجوونی ارتباط دوستانه ای داشته باشه باهاتون با این تفاسیر وبر همچنین میزان خوشبختی من و بچه های ایندم نه به شما ارتباطی داره نه شما میتونید تعیینش کنید شب خوش

شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست~
مطمئنم اگر محکم با بچه برخورد کنی و بفهمه راه زندگیش چیه خیلی بهتره تا ۲۵سالگیش در آرزوهای دور و درا ...

خب برادر شما دلیل کافی برای رد حرف من نیست ، چون افراد زیادی رو دیدم که به بچشون احترام گذاشتن و احترام هم دیدن ، البته که برخورد محکم در جای خودش نیازه !

من خودم تجربه ی کافی دارم 

از طرز حرف زدنتون مشخصه خانوادتون چقدر در تربیت شما موفق بودن

از شما که مخالف روشتون هستم کمک بگیرم؟!😄

خیلی ممنون عزیزم ، موفق باشید🌹

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋