2777
2789
عنوان

اقا یلحظه بیاید

190 بازدید | 10 پست

بچه ها من امسال کنکوردارم رشتمم تجربیه خب راستش از تیر شردع کردم به خوندن ولی تو همون موقع ها مادربزرگم فوت شد چون من از اول پیش مادربززگم بودم انقدر وابستش بودم کارم به دکتر کشید یعد از اون ۲ ماه بعدش خاله جوونم فوت کرد و بعدش داداشم حالش بد شد و بدتر از اون خودم کرونا سختی گرفتم ولی با این وجود تو همون لحظه ها ساعت مطالعمو صفر نکردم اما دیگه دیدم من انقدر دلم میخاد که امسال قبول شم وقتی صورت بابامو میبینم که چجوری امیدش به منه دلم نمیخاد روشو زمین بندازم نشستم بزناممو نوشتم همه چیو اوکی کردم خلاصه تا ۲۶ فرودین پایه رو جمع میکنم بعد ازون تا اواسط اردیبهش دوازدهم جمع میکنم و بعدش هم مرور مرور مرور

من همین امسال تمومش میکنم ته دلم خیلی خالیه یه نا امیدی هست که میگه اگع نشه جی اگه نتونم چی خلاصه خیلی حال روحیم یده اخه کسیو ندیدم که تو چند ماه بتونه البته که من صفر نیستم و کلا بچه درسخونی هستم خداشاهده تو این سن که هستم یاد ندارم تنهایی بخام زیاد خارج از محل با دوستان برم یا پارتی بزم فقط درس خوندم ولی امسال تا اللنش خوب نبود ایشالا از بعدش بشه اگر شما کسیو میشناسید که بتونه کمکم کنه ممنون میشم بگید

من دهم یازدهم ترازم 6500 بود تا آبان 1400 7000 

اما بعدش مریض شدم دیگ هم نمیتونم بخونم حسم نیس 50 میلیون خرج مدرسه و کنکور کردم ...

حالا تو وضعیت ام ک نمیدونم چجوری باید دیپلم بگیرم 😐😂

سلام عزیزم من مشاور تحصیلی کنکورآسان است بودم اگه توی برنامه ریزیت مشکل داری میتونم کمکت کنم

دخمل کاراته کار👊مشاور تحصیلی🎓                       خدایا ممنون که کمکم میکنی راهیو که دوس داری برم ولی حالا یه چیزی من  که حرفاتو گوش میکنم من که نماز میخونم برات چادر سر میکنم برات روزه میگیرم برات بذارم برم؟؟!!چی میشه کمکم کنی به همه ی آرزوهام برسم همه ی همه اشون خدایا توی این سال جدید کمک کن مامان بابام برگردن سر زندگیشون و توی درسام موفق بشم و الف بیارم برای برآورده شدن حاجتام صلوات بفرستید نذرکردم گرببینم روی زیبای تورا صدوده بیت خرج چشمانت کنم💑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من مشاور تحصیلی کنکورآسان است بودم اگه توی برنامه ریزیت مشکل داری میتونم کمکت کنم

چقدر خوووب میگم شما تو دانش اموزاتون بودن کسایی که تو ماهای اخر واقعا رتبه زیر ۳۰۰۰ منطقه بیارن

چقدر خوووب میگم شما تو دانش اموزاتون بودن کسایی که تو ماهای اخر واقعا رتبه زیر سه هزاز منطقه بیارن

چقدر خوووب میگم شما تو دانش اموزاتون بودن کسایی که تو ماهای اخر واقعا رتبه زیر سه هزاز منطقه بیارن

آره میشه یه نفرو میشناختم که هیچچی نخونده بود ۳ماه آخر خوند پزشکی قبول شد

دخمل کاراته کار👊مشاور تحصیلی🎓                       خدایا ممنون که کمکم میکنی راهیو که دوس داری برم ولی حالا یه چیزی من  که حرفاتو گوش میکنم من که نماز میخونم برات چادر سر میکنم برات روزه میگیرم برات بذارم برم؟؟!!چی میشه کمکم کنی به همه ی آرزوهام برسم همه ی همه اشون خدایا توی این سال جدید کمک کن مامان بابام برگردن سر زندگیشون و توی درسام موفق بشم و الف بیارم برای برآورده شدن حاجتام صلوات بفرستید نذرکردم گرببینم روی زیبای تورا صدوده بیت خرج چشمانت کنم💑
واقعا؟شاید باورت نشه ولی خیلی نیاز داشتم یه همچین جمله ای بشنوم

آره واقعا خوب بخون