بچه ها من امسال کنکوردارم رشتمم تجربیه خب راستش از تیر شردع کردم به خوندن ولی تو همون موقع ها مادربزرگم فوت شد چون من از اول پیش مادربززگم بودم انقدر وابستش بودم کارم به دکتر کشید یعد از اون ۲ ماه بعدش خاله جوونم فوت کرد و بعدش داداشم حالش بد شد و بدتر از اون خودم کرونا سختی گرفتم ولی با این وجود تو همون لحظه ها ساعت مطالعمو صفر نکردم اما دیگه دیدم من انقدر دلم میخاد که امسال قبول شم وقتی صورت بابامو میبینم که چجوری امیدش به منه دلم نمیخاد روشو زمین بندازم نشستم بزناممو نوشتم همه چیو اوکی کردم خلاصه تا ۲۶ فرودین پایه رو جمع میکنم بعد ازون تا اواسط اردیبهش دوازدهم جمع میکنم و بعدش هم مرور مرور مرور
من همین امسال تمومش میکنم ته دلم خیلی خالیه یه نا امیدی هست که میگه اگع نشه جی اگه نتونم چی خلاصه خیلی حال روحیم یده اخه کسیو ندیدم که تو چند ماه بتونه البته که من صفر نیستم و کلا بچه درسخونی هستم خداشاهده تو این سن که هستم یاد ندارم تنهایی بخام زیاد خارج از محل با دوستان برم یا پارتی بزم فقط درس خوندم ولی امسال تا اللنش خوب نبود ایشالا از بعدش بشه اگر شما کسیو میشناسید که بتونه کمکم کنه ممنون میشم بگید