2777
2789

اخه میگن که سرنوشت ادمارو خدا قبل اینکه به دنیا بیان نوشته و هر اتفاقی که تو زندگیت میفته باید بیفته

میخوام بدونم شما به این اعتقاد دارید که وقتی اتفاقی میفته یا نمیفته قسمت بوده باید پیش میومده؟

که سرنوشت آدم عوض بشه

نه قسمت خودمون میسازیم چون خودمون قدرت اختیار داریم. خدا گفته سرنوشت هیچ قومی را تغییر نمی دهم مگر خودش بخواهد 

🖤عزیز وطن غریب وطن بی نوا وطن🖤نفسم این خاکه خون گرمم پاکه🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر می کنم ما یه قسمتی داریم که سر راهمون قرار می گیره اما اینکه نگهش داریم و قدرشو بدونیم یا از دستش بدیم بسته به کارای خودمونه

از روی  تجربه م اینو میگم 

اگه به رمان علاقمندی تاپیکی که داستان سرنوشت دوستم رو نوشتم بخون و برام نظر بذار مرسی: داستان سرنوشت تلخ و رابطه عجیب دوست من

ب قسمت اعتقاد  دارم

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

بنظر من یسری چیزا سرنوشت ادمه اما بعضی چیزا رو خود ادم می‌تونه توی اینده اش تغییر بده در واقعا اینده همه ما مشخصه شاید ما بگیم خب دیگه ما نمیتونیم تغییری درونش ایجاد کنیم اما خودمون در واقعه ایندمون رو میسازیم چون زمان توی ابعاد دیگه معنی نداره

نمیدانم شاید تا ابد در دلم ماندی🖤✨

به قسمت اعتقاد دارم. کی دلش میخواد بدبخت بشه؟ یا معتاد یا مریض یا جوون‌مرگ بشه؟ یا به قتل برسه؟

به قسمت شدیداً اعتقاد دارم و معتقدم خودمون تقریباً توش دخیل نیستیم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

سرنوشت آدما دست خودشونه بدبختی و خوشبختیشون فقط دست خودشونه و ب شانش ن ب قسمت ب هیچی ربط نداره بلکه ب تلاش و پشتکار خودشون مربوطه تعریف از قسمت یعنی اون تصادفی ک باید اتفاق بیوفته و تو قدرت اینو نداری جلوشو بگیری 

(بهترین اتفاق زندگیم 1400/6/25)