2777
2789
عنوان

راجب کلاس زبان انلاین

573 بازدید | 13 پست

بچه ها من دارم زبانم تقویت میکنم موقعیت کلاس حضوری ندارم 

اگر جایی کلاس انلاین خوب میشناسین معرفی کنین

و این که نظرتونم راجب کلاس های انلاین سفیر بگید ممنونم

خداوندا چه عزیز است ان کس که تو خواهی

تبریز آموزشگاه گلدیس خیلی خوبه از هر جا میتونی شرکت کنی و خودمم زبانم رو کنکور ۹۵ زدم و مدرکم از آموزشگاه گلدیس بود 

بالاخره با تمام سختی ها به هدف قشنگم رسیدم:)) دانشجو پزشکی🧡موفقیت شانسی نیس باید به دستش بیاری✋🏻♥️                اردیبهشت ماه بود که منو تنها گذاشتی🥺🖤 میشه برای شادی روح مامان قشنگم صلوات بفرستید                                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تبریز آموزشگاه گلدیس خیلی خوبه از هر جا میتونی شرکت کنی و خودمم زبانم رو کنکور ۹۵ زدم و مدرکم از آمو ...

عزیزم یه سایتی چیزی میدی؟ چجوریه مثل کلاس های بیرونه  که خیلی زمان میبره ؟

عزیزم یه سایتی چیزی میدی؟ چجوریه مثل کلاس های بیرونه  که خیلی زمان میبره ؟

نه میتونی فشرده هم بخونی ، سایتش itms.gogoldis میتونی آنلاین ثبت نام کنی یا اینکه تو سایت شمارشون هست زنگ بزنی برات ثبت نام کنن خیلی راحت هر سال ۷ ترم پاس میشه ولی فشرده سالی ۱۴ ترم

بالاخره با تمام سختی ها به هدف قشنگم رسیدم:)) دانشجو پزشکی🧡موفقیت شانسی نیس باید به دستش بیاری✋🏻♥️                اردیبهشت ماه بود که منو تنها گذاشتی🥺🖤 میشه برای شادی روح مامان قشنگم صلوات بفرستید                                             
نه میتونی فشرده هم بخونی ، سایتش itms.gogoldis میتونی آنلاین ثبت نام کنی یا اینکه تو سایت شمارشون هس ...

چقد طول میکشه  حرفه ای بشی من سطح م A2HIGH

چقد طول میکشه  حرفه ای بشی من سطح م A2HIGH

بزا عکس بفرستم از ترماش

سلام

بنده مدرس هستم

هم کلاس های عادی دارم هم فشرده

که تمرکز بیشتر کلاس ها روی مکالمه هست

اگر تمایل به شرکت و اطلاع از شرایط داشتین پیام بدین

کلاس های رایگان ترجمه داستان انگلیسی