leilaلیلاخانوم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 70 عنوان چیکار کنم😢 233 بازدید | 18 پست سلام دوستانمن چند روزه یه دونه سفیدی ته گلوم دیدمامروز رفتم دکتربهم گفت اسمش سنگ لوزه و هیچ کاریشم نمیشه کرد تنها راهش عمله🥺خیلی میترسمکسی اینجا تجربشو داشته؟شنیدم میگن میوفته دوباره جاش درمیاد 1400/12/23 | 19:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نارنگی_میقولی84 عضویت: 1400/11/22 تعداد پست: 5848 ، یه صلوات برای امام زمان میفرستی ؟ درخواست دوستی ممنوع
parvaz۲۰۲۰ عضویت: 1400/11/28 تعداد پست: 2312 سنگ لوزس سرطان نیس ک لوزه هایی ک حغره دارن مواد غذایی توش گیرمیکنه میشه سنگ لوزه لوزه هاتو دربیاری دیگ مشکلو نداری چشت خورد سهیم شدی توظهورش سه تاصلوات سهم شماست
parvaz۲۰۲۰ عضویت: 1400/11/28 تعداد پست: 2312 من اولین باره همچین چیزی میشنوم به تشخیص دکترت اعتماد داری عزیزم سنگ لوزه شایع هس خیلیا لوزه هاشون سنگسازه بالا توضیح دادم ک چیه چشت خورد سهیم شدی توظهورش سه تاصلوات سهم شماست
leilaلیلاخانوم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 70 سنگ لوزس سرطان نیس ک لوزه هایی ک حغره دارن مواد غذایی توش گیرمیکنه میشه سنگ لوزه لوزه هاتو دربیاری د ... وای خیلی میترسم از عمل
۰مانا۰ عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 4686 عمل چیه دختر خودتم میتونی دربیاری بقایای عذا توحفر میمونه.منم برداشتم چندتا ♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه 🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست. ♦️ مهم اینست توخوب باشی ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗
leilaلیلاخانوم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 70 من اولین باره همچین چیزی میشنوم به تشخیص دکترت اعتماد داری نمیدونمفکر کنم درست گفته تو نتم زدم
leilaلیلاخانوم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 70 عمل چیه دختر خودتم میتونی دربیاری بقایای عذا توحفر میمونه.منم برداشتم چندتا دوباره درنیومد؟
۰مانا۰ عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 4686 دوباره درنیومد؟ فعلا نه درم بیاد خودم تخلیش میکنم اصلا مرردی نداره مشکلیم محسوب نمیشه توحفرهدغذا میمونه خالیش کن ب همن راحتی.واسه من یکساله ایجادشده ♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه 🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست. ♦️ مهم اینست توخوب باشی ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗
leilaلیلاخانوم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 70 [QUOTE=230225349]فعلا نه درم بیاد خودم تخلیش میکنم اصلا مرردی نداره مشکلیم محسوب نمیشه توحفرهدغذا میمونه خالیش کن ب ه ...[/QUOTEخدا خیرت بده آرومم کردیبعضیا هی میگفتن هر روز ایجاد میشه باید دربیاریم
leilaلیلاخانوم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 70 فعلا نه درم بیاد خودم تخلیش میکنم اصلا مرردی نداره مشکلیم محسوب نمیشه توحفرهدغذا میمونه خالیش کن ب ه ... خدا خیرت بده آرومم کردیبعضیا هی میگفتن هر روز ایجاد میشه باید دربیاریم
۰مانا۰ عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 4686 خدا خیرت بده آرومم کردی بعضیا هی میگفتن هر روز ایجاد میشه باید دربیاریم فداات❤ ♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه 🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست. ♦️ مهم اینست توخوب باشی ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗
myloveiliya عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 2867 فعلا نه درم بیاد خودم تخلیش میکنم اصلا مرردی نداره مشکلیم محسوب نمیشه توحفرهدغذا میمونه خالیش کن ب ه ... اونوقت بود نمیده