2777
2789

خییلی ذهنمو درگیر کرده فکرشو کن تا تگشون میکنیم سریع میان تعلیق میکنن یعنی اینا همش گوشی دستشونه 

اصلا مذکرن مونثن ؟ بعد اینا که کل کار و زندگیشون نی نی سایته حقوقشونو کی میده ؟!

چرا اینقدر بیکارن 

ایرانن ؟ خارجن ؟ اصلا چرا اسم خودشون گذاشتن نی نی یار چرا یه چیز دیگه نذاشتن ؟

جون من مسخره بازی در نیارین خب سواله دیگه 😂

هیچی : )          

نمیدونم کی حقوق میده ولی آره شیفتی هستن همشونم خانمن

مدیر سایتم خانم تهرانی 

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه منم سواله 😐👌🏻😂

یه هدفی دارم که باید بهش برسم یه جورایی دلیل زندگیمه .  عشق و عاشقی و اینا نیست اصلا تو این فازا نیستم . خدایا خودت یه کاری کن بتونم به هدفم برسم .   من فقط به خودت اعتماد دارم و میدونم تنهام نمیزاری .    درسته سنم کمه اما درک و شعورم بالاست .   آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ عنوان تحت هیچ شرایط .  اسم کاربری ها یادم نمیمونه .  

من😎

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
من میخوام نینی یار بشم‌    

نمیشه باید کاربر سایت نبوده باشی🙄✌

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....

بیکار نیستن عزیزم تا جایی که میدونم یک اداره و سازمان منسجم دارن و حقوقشون رو هم فکر میکنم از تبلیغات و بازدید های سایت و ... به دست میارن اگه به جز قسمت تبادل نظر سری به قسمت های دیگه سایت بزنی متوجه میشی گلم 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   

منو هم لایک کنید

اولین باری که پسرم رو بغل کردم یه حس متفاوت داشتم یه حس بکر یه حس وصف ناشدنی با خودم گفتم این ثمره ی ۹ ماه منه اون  رو بعد از خدا من به این دنیا آوردمش مطمعنم به عضو جدید خانوادم هم این حس رو خاهم داشت