2777
2789
عنوان

ما نوجوونا چه گناهی کردیم؟

436 بازدید | 34 پست

من ی دختر ۱۵ ساله ام

معمولا میگن باید تو این سن بیشتر هوای بچه هارو داشت

اما من چیزی جز تو سری خوردن نداشتم

چون ی دخترم

تو خانواده ی پدری فقط تحقیر میشم . . چون دخترم

بحث اصلی من اینه

شماها خودتون تمام نوجوونیتون رو به خوبی و خوشی سپری کردین 

خود مامانمم میگه همسن من ک بوده خیلی بیش از حد آزادی داشته

اما 

منی که دلم میخواد یک بار هم که شده خودم تنها برم بیرون باید چیکار کنم؟

منی که آرزو به دلم مونده یک بار لباس به سلیقه ی خودم بخرم باید چیکار کنم؟

هزار  تا آرزو دارم 

دلم میخواد مثل دوستام خوش بگذرونم

اما هر جوری باهاش صحبت میزنم حرف خودشو میزنه

شما راهی ندارین؟

کاربری برای دونفره.

راهی ندارم

چون خودمم اینجوریم 🙂

عاشق_جانی_دپ_هستم  سابق                                   دپهد تا ابد😍😍😃😁                                                                                                                          خستمه گشنمه اعصابم ندارم حوصله ام ندارم خوابمم میاد                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر مادر هیچوقت بده بچشو نمیخواد 

تو این گرگ بازار 

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 

همین که ۱۵ سالت هست گوشی دستته اومدی نی نی سایت خودش خیلیه زمان ما از این خبرها نبود دخترجان

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

باید صبوری کرد تا بزرگتر بشیم و ازادیمون بیشتر بشه

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴
باید صبوری کرد تا بزرگتر بشیم و ازادیمون بیشتر بشه

دقیقا برعکسش اتفاق می افته

عاشق_جانی_دپ_هستم  سابق                                   دپهد تا ابد😍😍😃😁                                                                                                                          خستمه گشنمه اعصابم ندارم حوصله ام ندارم خوابمم میاد                                
همین که ۱۵ سالت هست گوشی دستته اومدی نی نی سایت خودش خیلیه زمان ما از این خبرها نبود دخترجان

درد کشیده ای هستیا 

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 

گناه تو خوشگلیته خوشگلی دردسر داره 😂

ببخشید اسی شوخی کردم اما باور کن خیر و صلاحتو میخوان که نمیزارن تنها بری بیرون قطعا یه چند سال دیگه میزارن

یه هدفی دارم که باید بهش برسم یه جورایی دلیل زندگیمه .  عشق و عاشقی و اینا نیست اصلا تو این فازا نیستم . خدایا خودت یه کاری کن بتونم به هدفم برسم .   من فقط به خودت اعتماد دارم و میدونم تنهام نمیزاری .    درسته سنم کمه اما درک و شعورم بالاست .   آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ عنوان تحت هیچ شرایط .  اسم کاربری ها یادم نمیمونه .  
دقیقا برعکسش اتفاق می افته

وا

یعنی ما ۲۰ سالمون بشه مارو تو خونه زندانی میکنن؟

یا میگن حق نداری تنها بری بیرون؟

چ حرفا

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴