پری_با_موهای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1890 عنوان باردارم و حوصله هیچ کاری رو ندارم 1261 بازدید | 25 پست خونه تکونی که نکردم ظرفا دوروز تو ظرف شویی گذاشته حوصله ندارم معده ام همش درد میکنه و حالت تهوع دارم اما بالا نمیارم حتی حوصله شام و ناهار گذاشتن ندارم الان از سرکار اومدم از ضعف خیار و گوجه و پنیر خوردم سفره رو پهن گذاشتم اومدم رو مبل دراز کشیدم هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️ 1400/12/23 | 13:06 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99859 منم ازصب روتختم ولی حامله نیستم وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
پری_با_موهای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1890 همش خوابم میاد کاش میشد سرکار نرم هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
پری_با_موهای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1890 بسلامتی..هفته چندی؟ هفتم هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
مرواریدبنفش۲ عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 7502 اگه زیر چهار ماهی طبیعیه فقط دوست داری بخوابی 🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
پری_با_موهای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1890 چندماهته؟ هفته هفتمم خدا ب بقیه ماه هام رحم کنه چی میشم من هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
دختر_پاییز75 عضویت: 1399/08/19 تعداد پست: 2266 طبیعی من تا ۵ ماه اینجوری بودم یکماه خوب شدم و کارام میکنم همونم مث قبل نیس توجه کنید ... همه یآدما جنبهی رابطهی جدی رو ندارن بعضی ها باید همیشه هول و دم دستی بمونن 🙂
mahsali عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 5672 خب عزیزم سر کار نرو سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤
پری_با_موهای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1890 الان منم همین تاپیک گذاشتم هم دردیم خواهر چندهفته ایرشما هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
مرواریدبنفش۲ عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 7502 هفته هفتمم خدا ب بقیه ماه هام رحم کنه چی میشم من اتفاقا از هفته ۱۶ به بعد بهتری خیلی بهتر 🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
پری_با_موهای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1890 طبیعی من تا ۵ ماه اینجوری بودم یکماه خوب شدم و کارام میکنم همونم مث قبل نیس وای تا 5ماه....خونه رو گند برمیداره که...طفلک شوهرم همکاری داره ولی خوب نمی رسه هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️