2777
2789

من بخاطر افسردگی توخونه خودم نمیتونم تنها باشم اصلا یعنی نمیتونم خونه خودم باشم حالم بد میشه

از خونه فراری شدم

کسی اینطور بوده یا هست بخاطر افسردگی؟

والا افسردگی معمولا خونه نشین میشی دوست نداری بری بیرون بی انگیزه و تنبل میشی .. این خونه روت تاثیر منفی گذاشته دوست داری بیرونش باشی که اون انرژی منفی ازت دور باشع و لزوما افسردگی نیس ممکنه ضربه روحی روانی باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا دم عیده . موهام رو رنگ نکردم اصلاح نکردم خرید نکردم 

حتی حوصلم نمیاد بلن شم راه برم :( چه برسه بیرون .

اینو میگن افسردگی 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

دارومصرف کردی؟

اره . یه داروهایی داد دکتر اثر نکرد 

خب ادم باید مشکلاتش حل شه وگرنه هی بشین دارو بخور 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

من کاری انجام نمیدم که فقط حالم خراب میشه حمله بهم دست میده

من شرایطم خیلی بدبود....وکلادکترگفته بودبه هیچ وجه تنهانمونم چون ممکنه به خودم یااطرافیانم اسیب برسونم....چون این کاروکرده بودم من انقدگیج ومنگ بودم که تقریباهیچی ازاون دوره یادم نمیادهمه چی مبهمه برام

جنگل سوخته راوعده باران ندهید...
اره . یه داروهایی داد دکتر اثر نکرد  خب ادم باید مشکلاتش حل شه وگرنه هی بشین دارو بخور

من فکرمیکنم از زیاد تنها و بیکار موندن اینطور شدم به دکترم گفتم

گفت احتیاج به زمان دارم برای خوب شدن

اما خب اینکه نمیتونم اصلا خونه خودم باشم عذاب اوره

من فکرمیکنم از زیاد تنها و بیکار موندن اینطور شدم به دکترم گفتم گفت احتیاج به زمان دارم برای خوب شد ...

من خونه خودمم راصی نیستم حتی برم دم در :(