2777
2789
عنوان

سونو واژینال اوایل بارداری

636 بازدید | 54 پست

دوستان.من نازایی دارم ذخیرم پایینه یکبارم پانکچرشدم تمام تخمک ها پوچ بودن.

این سیکل روز ۲۱ سیکلم رفتم سونو واژینال دادم برا رو پرونده عمل.پولیپ ک توی رحمم هست.

الان روز۳۱ هستم هنوز پریودنشدم

سیکل هام معمولا۲۸تا۳۰روزه هست و بهمن ماه ک پانکچرشدم سیکلم ۲۴ روزه بود.( اول بهمن پریودشدم ۱۴بهمن پانکچر و۲۴ بهمن مجدد پریودشدم.)

الان سوالم اینه بنطرتون اگ معجزه شده باشه باردار باشم اون سونو واژینال ک دادم بد نبوده؟

من چون نازایی دارم اصلاجلوگیری ندارم و چون ماه قبلش همه تخمکم پوچ بودن فکرشم نمیکردم ممکنه بارداربشم و رفتم سونو دادم!

خیلی استرس دارم..

الانم امروز دسترسی ب بی بی چک ندارم

خدایا کمکم کن تصویر پروفایلم تبدیل به واقعیت بشه..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چیزی نمیشه توی هفته شش تا هشت هم سونو میکنن،قرار بر خواست خدا باشه هیچی نمیتونه جاوشو بگیره،انشال ...

پناه بر خدا

بخدا دکترم پیشنهاد تخمک اهدایی داد

گفتم بدار پولیپ عمل کنم

اصلاح سبک کنیم

و دارو کیفیت تخمک مصرف کنم شاید شد

کلی دارو برام نوشت همرو گرفتم.اما هنوز شروع نکردم استفاده کنم گذاشتم بعد از عملم

من هم ميخاستم برم براي عمل پوليپ و همه دكترها ميگفتن تا پوليپ را عمل نكني بچه دار نميشي و داشتم كاره ...

خداروشکر خداروشکر

برای من اگر این اتفاق افتاده باشه عین معجزس

چون بهمن ماه یه دونه از فولیکولامم تخمک نداشتن

استرس نداشته باش.نه مشکلی پیش نمیاد معمولا بخاطر سونو واژینال. ایشالا که بارداری عزیزم.لطفا نتیجه ب ...

پناه بر خدا چشم حتما.

خودمم میگم حتا اگ توی اولین رابطه لقاح صورت گرفته باشه روز۲۱ هنوز رویان نرسیده داخل رحم و تو راهه.

دکترمم اول سونو شکمی گرفت گفت خوبه مشکلی نیس بعد واژینال گرفت. فقطم پولیپم روگفت هیچ چیز دیگه ای نبود داخل رحمم

ایشالا بارداری.

منم منتظرم یکم بشه ببینم موعدم عقب میفته یا نه.

انقدم حالم بده.کمر درد دارم خیللی.

من پریودام خیلی سختن،همیشه از چند روز قبلش مسکن میخوردم.

الان خیلی حسم ازاردهندس

ایشالا بارداری. منم منتظرم یکم بشه ببینم موعدم عقب میفته یا نه. انقدم حالم بده.کمر درد دارم خیللی. ...

من هیچ علامتی ندارم الان والا همیشه پریودم منظمه بجز ماهی ک پانکچرشدم زودتر پریود اومد.

این ماهم اصلا هیچ چی رعایت نکردم والا چون مطمعن بودم نمیشه

ن مرتب رابطه داشتیم

و نه استراحت داشتم

رفتم مسافرت و خونه تکونی و..

بازم پناه بر خدا که جز خودش پناهی نداریم

ایشالا بارداری. منم منتظرم یکم بشه ببینم موعدم عقب میفته یا نه. انقدم حالم بده.کمر درد دارم خیللی. ...

عزیزم ان شاالله چندروز دیگه خبر خوش بیای بدی اینجا

ان شاالله عیدی بگیریم

من ۳ساله هرماه اقدام هرماه پریود

خستم واقعا الانم داشتم برا عمل و اصلاح سبک اماده میشدم.

دکترم گفت احتمالش خیلی کمه با تخمک خودت باردار بشی