2777
2789
عنوان

خانمایی که با آی وی اف باردار شدید

539 بازدید | 13 پست

سلام

من آی وی اف کردم و خدا رو شکر یک هفته هست که آزمایشم مثبت شده 

ولی هیچ علائمی از بارداری ندارم هیییچی هییییچی

خیلی نگرانم

طبیعیه؟

شماها علائم داشتید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه عزیزم آره طبیعیه نگران نباش بدن با بدن فرق میکنه ولی معمولا هفته ۶، ۷ علائم شروع میشه

خیلی نگرانم 

میگم‌ نکنه الکی دلمو خوش کردم‌چون هیچ علائمی ندارم

خوبه قلب هم تشکیل شده واسه من روز ۱۴ انتقال ۵۱۲۴ بود سه قلو حامله بودم همش فکر میکنم ای وی آفی ها چن ...

الهی عزیزم

شما علائمتون چی بود؟

اولین سونو رو کی رفتید؟

الهی عزیزم شما علائمتون چی بود؟ اولین سونو رو کی رفتید؟

من چون پرژسترون میزدم و شیاف ویتامین د۳، استفاده می‌کردم خیلی پادرد داشتم و تکرر ادرار داشتم

یه دختر دارم تا نداره
من چون پرژسترون میزدم و شیاف ویتامین د۳، استفاده می‌کردم خیلی پادرد داشتم و تکرر ادرار داشتم

من هر از گاهی فقط زیر دلم در حد چند ثانیه یه دردی مثل پریودی میگیره ول میکنه

اخه شنیدم میگن سینه ها سفت و دردناک میشه 

واسه من اونجوری نیست

خیلی نگرانم  میگم‌ نکنه الکی دلمو خوش کردم‌چون هیچ علائمی ندارم

نه عزیزم نگران نباش

آدمها با هم فرق میکنن

بعضیا اصلا حالت تهوع خاصی هم نمیگیرن تا آخر بارداری

مهم همون آزمایشته که مثبته 

چند هفته ای؟

من هر از گاهی فقط زیر دلم در حد چند ثانیه یه دردی مثل پریودی میگیره ول میکنه اخه شنیدم میگن سینه ها ...

وآسه من الان ۲۳ هفته ام هنوز دردی نداشته فقط فک کنم تو هفته های ۱۰ تا ۱۲ شبا موقع پهلو به پهلو شدن یکم سینه هم درد میکرد

یه دختر دارم تا نداره