2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم

4068 بازدید | 217 پست

18 سالمه و واقعا حس میکنم انقدر تا همینجا زندگیمو اشتباه پیش بردم و روح خودمو داغون کردم که ادامه دادنش فقط اذیت کردن خودمه

افسردم پیش روانشناس هم رفتم خوب نشدم

اولین رابطه عاطفی ای که داشتم ۳ سال درگیر بودم و بعد تموم اشتباه های بچگیم ی بار دیگه اون اشتباه رو کردم اینسری ۷ ماه شد ولی به من ۷ سال گذشته...

چیزی برای از دست دادن ندارم....:) 

میدونین دلم برای خودم میسوزه که هم زیبام هم شاگرد اولم هم میتونستم ی آینده خوب داشته باشم ولی منه بی لیاقت به همه چی پشت پا زدم، دیگه خودمم خودمو نمیخوام 

میترسم خودکشی کنم زنده بمونم بشم آینه دق پدر مادرم

مادرم جز منو پدر و خواهرم هیچکسو نداره همه خانوادش فوت شدن.....ولی منم دیگه نمیکشم:))) تروخدا ی چیزی بگین دلم آروم بگیره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اینقدر خودتو باختی

منم همسن تو ام

مشکلات خانوادگی داشتم حالم خیلی بد بود

با وجود کل کارام و درسام رفتم کار پیدا کردم یه دوره ای تو کافه کار کردم تجربه ی جدیدی بود...

برو چیزای جدید امتحان کن،ماها هنوز اول راهیم

خودکشی کنی که همچی درست نمیشه

تاپیک ها متعلق به من نیستن❤️

تو میتونی از گذشته درس بگیر و یا علی بگو ،پاشو تو قدرتمند و بی نظیری خودتو دست کم نگیر ،اینها تجربه و درسی بوده تا تو رشد پیدا کنی نه اینکه ناامید بشی

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️

https://virgool.io/@rangenojavuni/اقدامات-پیش-از-خودکشی-راه-های-خودکشی-بدون-درد-so36egcigvun

خودکشی

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

اگه واقعا دنبال اینی که دلت اروم بگیره پس فکر خودکشی نداری 

عزیزه من تو سنی نداری مه از شکست حرف میزنی بزارش پای یه تحربه که رد شده رفته 

فقط اگه دیدت رو عوض کنی زندگی گلستان میشه الانم به جای تنها نشستن و تو سایت بودن بپر برو بیرون خیابون گردی از حال و هوا در بیای

تاپیک تو امضامم بخون بعد خودت رو راحت کن

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

همش ۱۸ سالته خدایی این چرتا پرتا چیه میگی اصلا هر اتفاقیم افتاده باشه تو همه چیو میتونی از نو شروع کنی خودکشیُ این حرفا چیه پاشو این حرفا برای آدمای راحت طلبه اونی که بخواد میتونه همه چیو درست کنه

میدونستی قیمت قلب سالم پنج میلیارد تومنه..؟ اگه کسی مجانی سپرد دستت قدرشو بدون

وا هنوز اول راهی واسه یه رابطه اشتباه و پوچ و زود گذر میخایی خودتو جونیتو به باد بدی که چی آخه فکر کردی اون دنیا همه منتظرتن ازت با گل استقبال کنن نه عزیزم ازاین حال الانت بدتر نباشه بهتر نیست

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊