2777
2789
عنوان

پانیک دارم چیکار کنم کجا برم؟

286 بازدید | 48 پست

سلام کسی بوده پانیک داشته باشه بعد بره دکتر خوب بشه..دکتر رفتم ولی فرقی نکردم از همه چی میترسم تنها میشم میترسم یا میرم بیرون حالم بد میشه احساس خفگی میکنم افسرده شدم ..شدم مث یه بچه از همه چی میترسم وسواس  فکریم دارم چیکار کنم چه قرصی بخورم لطفاهرکی میدونه کمکم کنه

کاربر قدیمم😆

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من راهشو میدونم ولی کسی به حرفم گوش نمیده 

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 

به هیچ وجه به هیچ وجه 

نرو روانپزشکی 

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 
وای منم چن روزه شبا عصرا دلشوره میگیرم و غمگین میشم منم پانیک دارم ؟افسردم چیه 

کلا بخاطر تغییر فصل هم هست من خیلی بد بهارم میخواد بهار بشه داغون میشم نزدیک پاییز حالم خوب میشه

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷

اصلا سر خود قرص نخور، دکترت رو عوض کن، درمانش سخت نیست که، فعلا هم تا میری دکتر همیشه در دسترست یه کیسه کاغذی بزرگ داشته باش هرجا حمله پنیک اومد سراغت کیسه رو بکش روی سرت تا اکسیژن کمتری استنشاق کنی بعداز چند دقیقه نرمال میشی ولی حتما برو دکتر همینجوری خوب نمیشیااا نیاز به دارو داری

اره تازه زایمان کرده بودم بابام فوت کرد بعد مامانمم مریض شده بود خیلی استرس داشتم

باید بری روانشناس بعدش اگه نیاز به دارو داشتی ارجاع میده روانپزشک .

برو حتما 

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.