2777
2789

سلام مامانا خوبین من دو روزه زایمان کردم تو زایشگاه گفتن که پاهای پسرم کلاب فوت خفیف داره کسی بوده مثل من بچش اینوری باشه تروخدا راهنمایی کنید  خوب میشه چقد طول میکشه خیلی غصم گرفته فردا میبرمش دکتر 

😭😭😭😭

🌹خدایا شکرت🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر کم باشه با نرمش مخصوص و کفش مخصوص درست میشه نگران نباشید. اگرم شدید باشه عمل میشه. ببخشید میشه ...

دکتر که امد معاینه گفت خفیفه حالا بازم فردا میخوام ببرمش دکتر ارتوپد البته اینجا مخصوص نوزادان نداره 

ی چند لحظه صبر کنید میفرستم

🌹خدایا شکرت🌹

اره بابا 

با چند بار گچ گرفتن اوکی میشه اگه تهرانی ببر پیش خانم دکتر مهتاب مهر افشان یا دکتر پنجوی

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 
دکتر که امد معاینه گفت خفیفه حالا بازم فردا میخوام ببرمش دکتر ارتوپد البته اینجا مخصوص نوزادان نداره ...

اگر خفیف باشه جای هیچ نگرانی نیست.

نرمش مخصوص داره روزانه براش انجام بده...

با یه دستت مچ پاش رو تو دستت میگیری و با دست دیگه ت پنجه ی پاش رو به بیرون میکشی... روزانه هر چقد وقت کردی هر بار۶الی۷ بار نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه

برای اطمینان دکترم ببر

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
دکتر که امد معاینه گفت خفیفه حالا بازم فردا میخوام ببرمش دکتر ارتوپد البته اینجا مخصوص نوزادان نداره ...

عزیزم شمادو روزه زایمان کردی به خودت استراحت بده. نگران نباش چیزی نیست سر فرصت دکتر هم میبری

اگر کم باشه با نرمش مخصوص و کفش مخصوص درست میشه نگران نباشید. اگرم شدید باشه عمل میشه. ببخشید میشه ...

عزیزم ببخشیددیر شد در این حده ولی وقتی ماساژش میدم پاهاشو اصلا اینجوری نیست قشنگ صافه

🌹خدایا شکرت🌹
عزیزم ببخشیددیر شد در این حده ولی وقتی ماساژش میدم پاهاشو اصلا اینجوری نیست قشنگ صافه

انگاری پای چپش نسبتا شدیده.... ولی نگران نباشید قابل حل هست.

این بیماری ارثیه... اطرافتون کسی اینطوری نیست؟

ماساژی که بالاتر گفتم رو فراموش نکنید بسیار موثره..‌ دکتر هم حتما ببرید.