2821
2789
عنوان

چش رنگی لعنتی🤤🤤😍

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 30 پست

مامان و بابام جفتشون عسلی ان 👁

بعد منو خواهرم قهوه ای تیره🙂😂اون وقت من میگم ما رو از جوب آوردین مامانم دعوام میکنه😐😂

تازه مامان و بابام جفتشون ۱ شهریورن 

از این شباهتا زیاد دارن….😐😂

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بله دیدم هردو مشکی و قهوه ای که زیاده اما هر دو سبز و طوسی هم دیدم

حالا مشکی و قهوه ای مگه رنگ نیست؟!!!!😒

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  
پسرعمم وعروس عمم طوسی سبزپسرشونم خیلی نازه،همسرمنم سبزعسلیه متاسفانه چشمای پسرم رنگی نیست😑

خییییلی دوس دارم شوهرم یه پسر خیییلی ناز و گوگولی باشه🤤🤤🤤🤤😍😍😍😍😍😂😂😂

من مشکیم ولی نامزدم چشماش تیله ایه تازه فهمیدم رنگش با تغییر فصل یا تغییر حالات روحیش یا با تغییر ر ...

و یه چیز جالب تر 

ما کل خانوادمون همه مشکی هستیم حتی چند نسل قبلمون همه و همه مشکی اصا رنگی نداریم ولی عموم هم بوره هم چشماش طوسی آبی

بعضی وقتا فک میکنم نکنه بچه پرورشگاهی باشه😂💔

نرهای بو گندوی سایت درخواست دوستی ندین🤮🦴

مامان و بابام جفتشون عسلی ان 👁 بعد منو خواهرم قهوه ای تیره🙂😂اون وقت من میگم ما رو از جوب آوردین ...

اصلا برای شوخی اینو نگو 

با فرزندخواندگی و پرورشگاه و سرراهی بودن و از جوب آوردن شوخی نکن

فقط برای فرهنگسازی گفتم 

نه تنها که بامزه نیست و دور از ادبه ، بلکه فرزند خوانده ها و خانواده های فرزندپذیر رو خیلی اذیت میکنه  در واقع تنها مشکل شون تو جامعه همین حرف هاست 

فعلا خودتون یه بیو خفن تصور کنید تا یه چیزی به ذهنم برسه