2777
2789
عنوان

پلی کسیتیک و عقب افتادن پریود

190 بازدید | 12 پست

من حدود ۱۰ روزه پریودم عقب افتاده این مدت زمان بی سابقه بوده  باردارم نیستم الان  دکتر متفورمین برام تجویز کرده و حدود یک ماهه میخوردم . درد پریود و رحم دارم ولی نمیشم دکترمم رفته مسافرت نمیدونم چیکار کنم باز شه به شدت عصبی و تپش قلب دارم ولی هیچ اتفاقی نمی افته کسی راهی میدونه که زودتر باز شه

خدارو شکر میکنم برای تمام داشته ها و نداشته ها🙏🏼❤️

سلام منم کیست شکلاتی دارم به مدت دارو خوردم ولی خوب نشدم چون مجردم دکتر فرستادم سنو گرافی رکتال که از مقعد وارد میکنن منم ترسیدم نرفتم دوماه پریود نشدم تا اینکه دیروز پریود شدم خدارو شکر 

ببین درمان کن تنبلیتو با پیاده رویه تند روزی نیم ساعت 

ماساژ دادن با روغن سیاهدونه لبنیاتو حذف کن قندو شکر و شیرینی جز خرما استفادا نکن یاخیلی کم 

متفورمین برای کساییه ک قند میخورنه 

اگه دیدی نشدی تست بارداری بده و برو دکار عمومی امپول پرژسترون بگیر 

یا قرصشو ۵شب بخور شبی دوتا بازبشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین درمان کن تنبلیتو با پیاده رویه تند روزی نیم ساعت  ماساژ دادن با روغن سیاهدونه لبنیاتو حذف ...

نه باردار نیستم تست دادم

سلام منم کیست شکلاتی دارم به مدت دارو خوردم ولی خوب نشدم چون مجردم دکتر فرستادم سنو گرافی رکتال که ا ...

چجوری تونستی اینقد تحمل کنی من یروزم عقب بیوفته بیچاره میشم‌چون‌مجردی و باردار نشدی حتما پیگیری کن 

سلام عزیزدلم وقت بخیر . ببخش اینجا مزاحمت شدم. یه سوال داشتم در مورد پسرم. تو یه تاپیک قدیمی دیدم نوشته بودین بچه تون حساسیت به پروتین گاوی داشته خواستم امکانش باشه کمکم کنی. علایم پسر شما چی بود و شکر خدا کی درست شد? علامت پسر من فعلا خلط در مدفوع هست و دکتر بهش شیر پپتی داده. خواهش میکنم اگه پیامم رو دیدی کمکم کن