2777
2789

برو بچ خاطره مال خیلی سال قبل هست، شاید اولین خواستگار رسمی که اومد خونه، من اون موقع جو گیر بودم به من می گفتن شبیه هندیا هستی خوشگلی، دستهام مو داشت بهم می گفتن دستات شبیه مرداست خوشگله، در کل هر چی الان جواده اون موقع خوشگل بود‌ خلاصه طرف دندان پزشک بود از اون مایه دارها، مامان و خواهرش اومده بودن بپسندن.   جونم براتون بگه که من وسط ابروهامو با مداد پیوسته کردم😁 به همین سوی چراغ یک لباس مجلسی ساده هم داشتم پوشیدم، موهامم مشکی و بلند تا پشت کمرم بود، دیگه حالا یادم نیست سبیلم داشتم یا نه😂😂😂 خلاصه ما رفتیم و در مورد اهداف والامون هم کنفرانس دادیم نشون به اون نشون که مادرشوهر و خواهر شوهر جفتی دم در خونه خوردن زمین 🤪 بندگان خدا در حال فرار تعادلشون به هم خورده بود 🤣🤣🤣 آخی یادش به خیر چقدر اسکول بودم 😍💐

💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂

میزنم گیتارو میخونم 😍🙃میزنی زااار و میدونی🙃من اینجوری خالی میشم 🙃🙃تو اینجوری نمیتونی😔🙃میرم تو ماشینو فقد با ی موزیک داد میزنم. میرم ولی یادت نره. برنده بازی منم 😏برو و دوراتو بزن. میرمو دور نمیزنم 😢😏      

زنداییم خیلی خوشگل و پولدار و به خوش خیلی خیلی میرسه  

در حدی که با مامان من ۲ سال اختلاف سنی داره ولی انگار خیلی بیشتر میخوره یعنی به هر کی میگیم اینا هم سنن باور نمی کنن 

اکثرا هم با دختر بزرگ ۲۴ ساله اش اشتباه میگیرن 

حالا اینا سال تحویل میخوان بیان خونه خالمینا  

پسر خاله ام که ۹ سالشه به ماامانش گفته مامان غذایی که زندایی دوست داره درست کن 

یعنی گراش زده بد جور 😐🤣

خاله منم گفت خاک تو سر من با اینکه پول دارم نمیرم به خودم برسم با اینکه پسرم دوست داره 

نی  نی  یار  چه  مهربونه   / قدر منو میدونه  / منو تعلیق  میکنه  / بی  عذر  و  بی  بهونه  🙂🙃