2777
2789
عنوان

عمل بینی

1018 بازدید | 17 پست

بچه ها بعد از اینکه گچ بینی رو برداشتن و بخیه ها رو کشیدن چه مراقبت هایی لازمه مثلا چه اسپری ای زدین و چه جور بینی رو شست و شو دادین؟؟؟

دکترم بهم نگفته شست و شو بدم اما همه تو نت نوشتن شست و شو میخااااد...

عرچی خاطرتون هست بگین مهربونا ،خیلی سردرگمم و سخت نفس میکشم..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امروز ۹ امین روزه

بخیه رو بعد دو هفته برمیدارن گچ نداتم مال من ایمپلنت بود همونو با بخیه برداشت.اسپری سزالین من میزدم با ویتامین آ.روزی سه چهربارم با سرم آب نمک شسوشو میدادم

دکتر من گفت سرم شستشو بگیر با سرنگ روزی سه بار بینیتو شستشو بده

از روز چندم شست وشو دادی؟ چ جوریه؟ به من فقط اسپری دی بی سالین داده هر ۶ ساعت با اسپریناگزونلا هر ۱۲ ساعت. یه اسپری روغن کنجد هم داد اما ی بار زدم کامل بینیم کپ شد...برا شست و شو چیزی نگفته ازش پرسیدم گفت نمیخواد اما خیلی بینیم گرفته اس

بخیه رو بعد دو هفته برمیدارن گچ نداتم مال من ایمپلنت بود همونو با بخیه برداشت.اسپری سزالین من میزدم ...

اره برای من اسپلینت بود روز ۷ ام برداشت و بخیه رو کشید، بعدشم ۳ تا اسپری داد. شست و شورو نگفت،چ جور شست و شو میدادی؟؟؟ از روز چندم؟

اره برای من اسپلینت بود روز ۷ ام برداشت و بخیه رو کشید، بعدشم ۳ تا اسپری داد. شست و شورو نگفت،چ جور ...

از روزی که تامپونا رو کشید شستوشو میدادم.تو گوگل سرچ کنی میاره برات چطور بشوری خیلی آسونه

از روز چندم شست وشو دادی؟ چ جوریه؟ به من فقط اسپری دی بی سالین داده هر ۶ ساعت با اسپریناگزونلا هر ۱۲ ...

خب همون چیزایی که دکترت داده استفاده کن... دکتر من گفت از همون روزی که آتلو برداشتی شستشو بده و پماد تتراسایکلین داد و گفت روزی دوبار بریز داخل بینیت که چرب بمونه.. دو سه روز که استفاده کردم گرفتگی بینیم کامل برطرف شد

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته ❤️M❤️

خب همون چیزایی که دکترت داده استفاده کن... دکتر من گفت از همون روزی که آتلو برداشتی شستشو بده و پماد ...

دکتر من تتراسایکلین نداد، سرم رو خیلی دلم میخواد استفاده کنم چون الان همه میگن استفاده کردن و موثر بوده. شما قرص آناهیل خوردی؟

گلم هزینه چه قدر شد؟ راضی هستی

هزینه ۲۰ تومن دکتر گرفت ،فعلا زوده برای نظر دادن چون هم صورتم ورم داره هم بینیم اما اکثر کسانی که تو مطب دیدم و چند ماه از عملشون گذشته بود راضی بودن