2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=230124288]4800😑[/QUOTE ۱۰ ساعت میخونی؟؟؟😶 ساعت مطالعت بالاست پس حتما روش خوندنتون درست نی ...

ندومبه

مطلبو میخونم تستاشو میزنم اکثرا درست درمیاد غلطامو بررسی میگنم اماده میشم برا ازمون و میرم قهوه ای میدم برمیگردم..زیبا نیست؟💩

الانم موقع جمعبندی پایه اس..ودارم گندددد میزنم موندم چطور برسونم خدایا منو از رو زمین بردار😤

دیگه نمیرسونی 

۴ ماه آزمون تحلیل نکردی چجوری میخای برسونی:/ 

الان هر چقدر میتونی تا ۷ فروردین برسون 

بعدشم تحلیل کن 

باقیش بمونه برا جمع بندی خردادت، برنامتو فشرده کن 

زیر ۱۸ سال به هیچ عنوان روم ریپ نزنن:/ من اگه حوصله بچه  داشتم  مهدکودک میزدم:)   ضد کودک همسری
اره خسته هم میشم وسط ازمون😪

خسته که منم میشمممم

وای اصلا همش ول میچرخم بهم میگن مگه تو آزمون نداری😶😶

وای شاید نصف سوالا رو حال ندارم بخونم اصلا البته دو سه تا آزمون آخر انقدر تنبل شدماا

اول سال میخوندم ترازم رو ۶۰۰۰ بود ولی حالا ۴۵۰۰ تا ۵۰۰۰ این آزمونا😑😑اعصابم خورد میشه ولی اصلا حال ندارم بخونم سوالارو حتی😂💔

احسنت
باج دندون میخوامااا🥺 حالا شبا سه ساعت نخوابم که بتونم خودمو برسونم به ازمون؟😶

نه بخواب 

تحلیل که نمیکنی :/ میخای کلا مغزت نکشه 

۱۱ ساعت مطالعه خیلی خوبه 

زیر ۱۸ سال به هیچ عنوان روم ریپ نزنن:/ من اگه حوصله بچه  داشتم  مهدکودک میزدم:)   ضد کودک همسری
میخوای از این به بعد از عبارت تحلیل نمیکنی به عنوان فحش استفاده کنی؟🖐😐 حامله شدیم🤰

تا الان باید آب میشدی:/

خسته که منم میشمممم وای اصلا همش ول میچرخم بهم میگن مگه تو آزمون نداری😶😶 وای شاید نصف سوالا رو ح ...

منم اول تخصیصیارو حل میکنم بعد عمومیا

یعنی واسه عربی قشنگ گریه میکنم...نه میتونم بشینم سر ازمون نه عذاب وجدان میزاره بلند شم

اخر سر با کلی خستگی حل میکنم غلطم درمیان پدسگا