2777
2789
عنوان

وزن تولد دخترم 3.200 و قدشم 57,ولی الان که نه ماهشه..

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 23 پست
خدا حفظش کنه, دخترم رفلاکس پنهان داشت, ینی الانم داره ولی کمتر اذیت میشه

ممنون همچنین دختر خودتون

اها الان ک دندون درمیاره اذیته دخترخودم هم لثه بالاش یکمی ورم کرده دو روزه بیتابه 

وزنش خوبه  بهداشت اگه نرمال نبود بهتون میگفت نگران نشید

من پسرم دو ماه نیم هست پنج کیلو سیصد هست بهداشت گفت وزنش کمه وزن تولدش هم ۳۳۰۰ بود با قد ۵۳

دختر من چهارماهگیش 5.600 بود, میگفتن خوبه, والله نمیدونم ک بهداشت بهرکی ی چیز میگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من چهارماهگیش 5.600 بود, میگفتن خوبه, والله نمیدونم ک بهداشت بهرکی ی چیز میگه

اخه نمودار بهم نشون داد روی سیستمش گفت ببین باید روی خط سبز رنگه باشه از پسرم یه خط پایین تر بود خط نارنجی بود 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت
پسر من فقط چند روز از دختر شما بزرگتره و ۸ کیلوئه تحت نظر فوق تخصص هست‌ گفت هیچ مشکلی نداره مخصوصا ...

خیلی ممنونم از نگرانی بیرونم کردی عزیزم, واقعا خیلی سخته بچه رفلاکسی داشتن, انشالله به ما صبر بده و این طفل معصومارم شفا بده