2777
2789

شامپوی پرمترین از داروخانه بگیرید 

بزنید به موها، 10 دقیقه بمونه 

هفته بعد مجدد تکرار کنید 

تمام وسایلتون رو تو آب بجوشونید یا اگر امکانش نیست بذارید دو هفته تو یه کیسه بمونن 

ریشه کن کردنش واقعا سخته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه قوطی وازلین بخر.

موهات رو کاملا به وازلین آغشته کن. دقت کن چی میگم. موهات رو چرب نکن کاملاوازلین بهش بزن. بعد یه شونه دونه ریز ازین معمولیا بردار و موهات رو شونه کن. شپش ها و رشک یا همون تخم شپش به وازلین میچسبه و با شونه میاد بیرون. و هربار شونه رو با یه دستمال تمیز کن و دوباره تکرار کن. 

بعد دوباره وازلین بزن کامل موهات رو با پلاستیک بپوشون. و بذار حدود ۴_۵ ساعت بمونه و بعد دوباره شونه کن و برو حموم.

این رو توی یه سایت خارجی خودم خوندم. فکر کنم هندی بود.

با این روش ۹۹ درصد شپش و رشک خارج میشه از موهات و عوارض خاصی هم نداره.

اگر مجدد دیدی که احتمالش کمه یه هفته بعد دوباره تکرار کن.

و در نهایت اگر دوست داشتی دعام کن 💐💐

خدامنوبکشه فقط😭😭

اشکال نداره دختر سخت نگیر منم رفتم سفر گرفتم اولش غم دنیا ریخت رو سرم😂کارایی که گفتم انجام بدی میرن، شپش خوبه ها ریشه موها رو قوی میکنه🥴

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

وای سرم خارش گرفت 

ما تهرانیم دم خونمون خیلی زده درمان قطعی شپش 

پروفایلم عکس خودمه لوطفا کپی نشه مخسی😘              سلاااااام دوستانمن داری دو عدد کاربری پیش از این بودم ولی خوب خودم دکمه خروج زدم  و الان یادم نیست رمزموخوب من یک عدد دختر 17 ساله هستمساکن تهران هستمفنچ زبون درازمخوش خنده شیطون و جیغ جیغورشتم ریاضیه  و علاقه خیلی خیلی زیاد به بازیگری دارم و اینکه الان کلاسشو میرم و برای نقشم دارم تمرین میکنم سوالی داشتین که بتونم کمک کنم درباره بازیگری  حتما جواب میدم و در آخر برام صلوات بفرستین عاشقتونم 😘