2777
2789

بچا من بخاطر کنکور روزا حدود 9 ساعت درس میخونم و میرم کتابخونه( چون خونمون شلوغه) 

اونجاهم همش باید بشینم 

توی قسمت پایین کمرم(دیگ نمیدونم چجوری بگم) 😐 و ته کمرم 

خیلی خیلی درد میکنه اصن حس میکنم اونجا پوسیده پوستش 😂

راهکاری سراغ ندارین

برم دکتر بگم اینجوریم مسخرم نمیکنه؟ 😐

اگه یچیز نرمم بزارم رو صندلی بشینم باز همون درده حس میکنم پوسیده 🤕

درد بدیه لامصب ☹️ روز ب روزم بد تر میشم 🤕

راهکاری سراغ ندارین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس های چسبون نپوش از این بالشت های مخصوص کیست مویی که حلقه ای هشت بذار زیر پات بشین و اینکا سعی کن صاف بشینی و حالت لم دادن نباشه که به قسمت دنبالچه ات فشار بیاد 

بهداشت اون قسمت رو هم رعایت کن اگر فکر میکنی کیست شده برو دکتر نشون بده تا در موقع مناسب عمل کنی

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

😐

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)