2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی و بر می داری بزار سرجاش

یه چی خوردی ریخت زمین سریع نپتون بکش

هر روز یه بار یه دستمال بکش و نپتون

بعد غذا درست کردن گاز وپاک کن

ببین نزار انباشته بشه همون لحظه انجام بدی اصلا خسته‌نمیشی همیشه هم خونت تمیزه

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤
اول زندگي ك همه شور و ذوق دارن

آخه تو عقد خونه اجاره کردیم اصلا جهازمو نچیدیم لوازم قدیمیه خانواده هارو گذاشتیم که بعد عروسی یا مجلس خودمونی جهاز خودمونو بچینیم و من وسایلو خونه رو دوست ندارم به خودمم نمیرسم فکر کنم از اونه 

نمیدونم نمیرسم خیلی حاله روحیم بد میشه خیلی زیاد فکر میکنم

همه همینن فکر و خیال ک خیلی هست 

از ی جا شروع کن ب کار کردن و ی آهنگ بزار خودش حسش میاد 

ولی نزار کثیف بمونه تمیزی ی چیز دیگس اصن حس خوب میده ب آدم 😶

همه همینن فکر و خیال ک خیلی هست  از ی جا شروع کن ب کار کردن و ی آهنگ بزار خودش حسش میاد  ...

از وسایل خونه بدم میاد جهازمو نچیدم ممکنه از اون باشه آره با آهنگ تند تند کار میکنم

چجوری بعد شام ظرف میشورین من خیلی تنبلم اه 

سفره رو جمع میکنم ظرف ها رو میشورم میام میشینم راحت

کلا ده دقیقه هم نمیشه

ببین من اوایل ازدواجم بد تر از تو بودم

افتضاح افتضاح

اما حالا با این که بچه کوچیک دارم ولی همیشه تمیزه و خسته هم نمیشم

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤