من شکست💫 نخورده ام.. فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍. که درست عمل نمی کنند 🗝️. با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
[QUOTE=230094061]دقیقا مثل من من خیلی ازاد بودم همه جوره میپوشیدم میگشتم دانشگاه میرفتم ولی ب دانشگام گیر میداد ارایش ...[/QUOTEمنم همین طور بودم حالا تازه یکم بهتر شده دیگه به لباس رنگی گیر نمیده، دوره ی لیسانسمو کوفتم کرد تو دانشگاه...امان از وقتی که سوسک نر رد بشه از کنار من یه موقع بهش میگم روشن فکر باش می خواد کله مو بکنه
اونی که شمامیگید تعصبه که خداهم باهاش مخالفه غیرت لازمه مرده ومردی که غیرت نداره هیچی نداره.مردان سر ...
بله این غیرت هست
و منم تو حرفم عنوان کردم که غیرت همینه که من تو زندگیم تجربش میکنم
وگرنه اینکه بگه چی بپوش با کی برو با کی نرو با کیا دوست شو و نشو و...اینا غیرت نیست
اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
میگه پوششتو رعایت کن من چادری نیستم ولی رعایت می کنم
و میگه با فروشنده های مرد گرم نگیر منم که کلا آدم اونجوری نیستم
و اینکه هرجا بخوام تنها هم برم میگه برو ولی قبلش باید بهش خبر بدم
کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ ❤AMIR❤ پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£