2777
2789
عنوان

غیرتی یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2010 بازدید | 217 پست
بگو بیا مغزتو تعمیر کنم 

تعمیر نمیشه 

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 
وقتی پرورش یافته فرهنگ و دینی هستن ک میگه زنان ناقص العقلن و نمیتونن تصمیم بگیرن معنی غیرت همین میشه ...

تعبير غيرت توو ذهن هركس يجوره

ولي خب توو سايت معمولا همون گير دادن و محدود كردنه معنيش

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غیرتی بودن اصلا به معنای عشق و اهمیت نیست اتفاقا به معنی عدم اعتماد و علاقه هست  یه ادمی که ب ...

اونی که شمامیگید تعصبه که خداهم باهاش مخالفه غیرت لازمه مرده ومردی که غیرت نداره هیچی نداره.مردان سرزمینم غیرت داشتن که نزاشتن دشمن به کشورم هجوم کنن ومردانه جنگیدن اینه معنای غیرت .مردی که هوای زنشو داره نمیزاره کسی بهش ظلم کنه این غیرتع وواجبه

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

[QUOTE=230094061]دقیقا مثل من من خیلی ازاد بودم همه جوره میپوشیدم میگشتم دانشگاه میرفتم ولی ب دانشگام گیر میداد ارایش ...[/QUOTEمنم همین طور بودم حالا تازه یکم بهتر شده دیگه به لباس رنگی گیر نمیده، دوره ی لیسانسمو کوفتم کرد تو دانشگاه...امان از وقتی که سوسک نر رد بشه از کنار من   یه موقع بهش میگم روشن فکر باش می خواد کله مو بکنه

کسایی که از غیرت متنفر هستن یه جایی یه عکس العمل بدی دیدن و این واژه رو اون موقع شنیدن وگرنه به خودی ...

غیرت خوبه تعصب بده ک اکثر مردای ایرانی متعصبن ن غیرتی

دعا کنید زندگیمون خوب شه😔
اونی که شمامیگید تعصبه که خداهم باهاش مخالفه غیرت لازمه مرده ومردی که غیرت نداره هیچی نداره.مردان سر ...

بله این غیرت هست

و منم تو حرفم عنوان کردم که غیرت همینه که من تو زندگیم تجربش میکنم 

وگرنه اینکه بگه چی بپوش با کی برو با کی نرو با کیا دوست شو و نشو و...اینا غیرت نیست 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

نه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
برا من متعصب وغیرتیه اذیت میشم جایی نباید برم کاری نباید کنم اختیار لباس و دوست و هیچیو ندارم

عزیزم غیرتی نیس شوهرت .. شوهرتو ببر دکتر چون مشکل داره... شوهر اگه غیرتیه نباید تورو ناراحت کنه .. نباید بزاره ک تو زره ایی احساس ناراحتی بکنی .. نه اینکه خودش بشه آینه دق برای تو

[QUOTE=230094061]دقیقا مثل من من خیلی ازاد بودم همه جوره میپوشیدم میگشتم دانشگاه میرفتم ولی ب دانشگا ...

🤣

من مجبور شدم نصف کارشناسیمو غیر حضوری بخونم متاسفانه

😔

دعا کنید زندگیمون خوب شه😔
تعبير غيرت توو ذهن هركس يجوره ولي خب توو سايت معمولا همون گير دادن و محدود كردنه معنيش

این فقط  تو ذهن خانماست ک میگن نه این، اون غیرتی نیس ک فک میکنید غیرت ی چیز دیگس غیرت یعنی حمایته و فلانه

درحالی ک در ذهن مردا غیرت یعنی همون گیر دادن و محدود کردن زنانه و توهم مالکیت بر زنه ن چیز دیگه

پس سعی نکنید بگید تعبیر غیرت مختلفه

غیرتی بله هست ن از این غیرت های الکی ک بره حجابو ایناست ن از اینا ک ادمو مطمئن میکنه یکی پشتته

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند..

متوسطه 

میگه پوششتو رعایت کن من چادری نیستم ولی رعایت می کنم 

و میگه با فروشنده های مرد گرم نگیر منم که کلا آدم اونجوری نیستم

و اینکه هرجا بخوام تنها هم برم میگه برو ولی قبلش باید بهش خبر بدم

کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ   ❤AMIR❤   پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£