2777
2789
عنوان

دعا کنید برای ایران 🫂

155 بازدید | 12 پست

وقتی میرم بیرون عوض اینکه حالم بهتر بشه بدتر میشه شهر شما رو نمیدونم ولی من توی شهرم توی چهره همشهریام عید و خوشحالی عید نمیبینم ، بوی عید نمیاد انگار همه فقط نفس میکشن ، زندگی نمیکنن. ناامیدن 

دیگه ماهی قرمز و سنبل خوشحالشون نمیکنه بی تفاوت رد میشن تا زودتر به کار هاشون برسن. شادی عید و سال جدید توی رفتارشون نمیبینم

سال جدید براشون تکرار دوباره بهار و تابستان و زمستانه حال مردم جوریه که یکی گریه کنه همه میزنن زیر گریه

شایدم من اطرافم رو سیاه میبینم

کاش این سالی با اومدنش این غم و درد و رنج مردم کشورم رو بشوره و ببره و دیگه نبینم یه مرد با دیدن قیمت آجیل سرافکنده از مغازه بیرون بیاد  

به نام خداوند حکیم ، همه جفتند و ما تکیم😎یه دختر جنگی ،با شلوار پلنگی😂🤙 ‏چه دنیای بی رحم داریم🤦تو میخوای مواد غذایی داخل یخچال رو از سرما نجات بدی ولی بهت انگ پرخوری میزنن😂 یه تپل شاد💃 بهتر از یه لاغر افسردس😂🤷 در حال جنگ با جمله "چون تو دختری نمیشه"💪🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما شهرمون اینجوری نیست 

ما هم نداریم زیاد ولی همونشم خوشحالمون میکنه به قولت خودت همون بهار و تابستون و زمستونو با غم بگدرونیم که دیگه بگو برو بمیر با حداقل که ما خوشحالیم 

نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد
امیدوارم برم راحت شم از ایران نه وطنی نه هم وطنی راحت واسه خودم زندگیمو کنم والا بخدا...

منم فقط ميكم اميدوارم خلاص بشم از اينجا و بتونم برم واقعا اينجا مثل يه زنداني هستم ديگه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

در ایران جواب هر گله این هستش که خداشکر کن تنت سالمه 

سلامتی خوبه اما لیاقت ما سلامتی در کنار پیشرفت و ارامشه 

به نام خداوند حکیم ، همه جفتند و ما تکیم😎یه دختر جنگی ،با شلوار پلنگی😂🤙 ‏چه دنیای بی رحم داریم🤦تو میخوای مواد غذایی داخل یخچال رو از سرما نجات بدی ولی بهت انگ پرخوری میزنن😂 یه تپل شاد💃 بهتر از یه لاغر افسردس😂🤷 در حال جنگ با جمله "چون تو دختری نمیشه"💪🔥
تو ی مغازه ای رفتم مامانه به دختر بچش گفت جان مامان ندارم بدم برات کفش بخرم. آنقدر حالم بد شد که نگو

چقدر بد 

منم مثل شما همیچین مواردی دیدم با اینکه فرد رو نمیشناسم اما قلبم به درد اومد 

الهی امین بحق این ماه که ماه حبیبته،ماه بعدشم ،بخاطرهرچی که اگر بحقش قسمت میدیم دست رد به سینهمون نمیزنی

دله همهی مردم عزیز ایران رو باهر دین ،مسلک،رو شاد ،مشکلاتشون روحل کن

چهارده صلوات لطفا برا حاجتم بفرستید