2777
2789
عنوان

بازیگران کره ای

| مشاهده متن کامل بحث + 8642 بازدید | 363 پست
کدوم فیلم کیم سو هیون ؟؟؟؟؟؟؟ لی جونگ سوک قشنگ ترینش اول دبلیو با بازی هان هیو جو یا همون دونکی& ...

افسانه خورشید وماه😂وای مال چند ساله پیشه خودش و میدیدم سه بار تکرارش رو هم میدیدم 

اره من فقط دبلیو اونم نصفه دیدم ،پینوکیو و وقتی تو خواب بودی ،قشنگه ؟خوب تموم میشه؟ 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ك تشخيص نميدم كدومش زنه كدومش مرده😂 يبار عكس يكشون پروفايلش بود باباش بهم پيام داد عكس كيه گذاش ...

همشون همینن بذار دورش بگذره اتفاقا نسل جدید خیلی منطقی ومهربونن اکثرا باادبن واهل منطقن بی دلیل چیزی قبول نمیکنن من چارده سالم بود سر رسیدای بزرگی میخریدم هراهنگی پیدامیکردم توش مینوشتم هراس ام اس باحال وشعروجوک مینوشتم همیشه هم معدلم بیست بود نگران نباش بذار راحت بشه اگ گیربدی زیادی دورمیشه ازت وبهت نمیگع حرفاشو

افسانه خورشید وماه😂وای مال چند ساله پیشه خودش و میدیدم سه بار تکرارش رو هم میدیدم  اره من فقط ...

اها راست میگی منم دیدمش 

هر درخواست دوستی ای  رو قبول میکنم مرد و زن فرق نداره 🌹🙂
میدونم اشتباهی شد به خدا😭😭😭😭

سنشونم اشتباه گفتی لی مین هو 43 سال نیست😂35 سالشه لی جونگ سوک هم 33 سالشه کیم سو هیون هم 34 سالشه...) :

دوست عزیز میشه برای شادی روح پدر بزرگم 3 تا صلوات بفرستی.                                                    ما چرا زمین میخوریم؟                                              تا بلند شدن رو یاد بگیریم....                               

مینهو که کراش اول همه ی کیدراماییا هست

واقعاا اااااااااا😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍💖💖🌺🌺💖🌺💖🌺💖🌺💖🌺💖💖🌺💜💜💜💜💜

هر درخواست دوستی ای  رو قبول میکنم مرد و زن فرق نداره 🌹🙂
همشون همینن بذار دورش بگذره اتفاقا نسل جدید خیلی منطقی ومهربونن اکثرا باادبن واهل منطقن بی دلیل چیزی ...

اره خدا رو شكر درسش عاليه 

ي دختر عمو داره همسنشه اونم همينطوره 

هميشه دعواش ميكردم ك اون اين چيزا را ب دخترم ياد داد

خودش ك ميگه تا بزرگ بشم هم همينه علايقم