2777
2789
عنوان

زیبایی و پاکسازی صورت

313 بازدید | 31 پست

سلام خسته نباشید .میخوام برم برای صورتم پاکسازی هر کسی تجربه ای داره ممنون میشم ب منم بگه و اینکه دوست دارم ب پوست صورتم برسم الان ۳۲ سالمه تازه میخوام دست بکار بشم .صورتم یکم لک داره و جوش ندارم و گندمی هست پوستم میخوام پاکسازی کنم و ضد افتاب خوب بخرم چی بخرم؟و روتین روزانه داشته باشم سرم ویتامین سی چی.کسی استفاده کرده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=230064021]برو دکتر پوست اونا چند سال درسشو خوندن بلاخره[/QUOTEسلام ممنون م از نظر شما .انقدر نیست ک برم دکتر پوست.کلا دوست دارم برم پاکسازی بعضیا میگن الکیه بعضیا میگن خوب بوده .صدافتاب خوب میخوام بخرم نمیدونم .پوستمم گندمیه 

برو دکتر پوست اونا چند سال درسشو خوندن بلاخره

من بعد اولین اصلاح صورتم شدیدا جوش زد

نزدیک ۶ماه تحت نظر دکتر پوست بودم بی فایده بود 

۳ماه تحت نظر یه دکتر پوست دیگه و اونم فایده نداشت

اخرش داییم یه ماسک مکس لیدی نعنایی ۵۰تومنی واسم خرید گفت تو پیرایشگاه واسم زدن ماسک خوبی بوده واست خریدم

و بعد دو الی سه هفته استفاده از اون خوب شدم😂

متاسفانه برای زیبایی صورت کارشون خوب نیست متخصصان پوست😕

الهم عجل لولیک الفرج💚
[QUOTE=230064021]برو دکتر پوست اونا چند سال درسشو خوندن بلاخره[/QUOTEسلام ممنون م از نظر شما .انقدر ...

من دیروز رفتم پاکسازی البته پوستم جوش زیر پوستی زیاد داشت

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️

عزیزم باید روتین پوستی روزانه داشته باشی ژل شست و شو تونر آبرسان لایه بردار برای لک هات هم کرم ...

شما روتین دارین؟تاثیر داره.از چ مارکایی راصی بودین میشه راهنماییم کنید