2777
2789
عنوان

عقب افتادن پریود

219 بازدید | 32 پست

خانوما تا حالا شده دوهفته بیشتر عقب بندازید؟

ازمایش دادم حاماه نبودم الان پریود شدم بنظرتون علتاش چی میتونه باشه؟ جدی بگیرمش یا بگم بخاطر تغییر فصله؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه هفتس نشدم میترسم کیستی چیزی داشته باشم 

وای مال منم یه هفته عقب افتاده میترسم ولی من مجردم 

پروفایلم عکس خودمه لوطفا کپی نشه مخسی😘              سلاااااام دوستانمن داری دو عدد کاربری پیش از این بودم ولی خوب خودم دکمه خروج زدم  و الان یادم نیست رمزموخوب من یک عدد دختر 17 ساله هستمساکن تهران هستمفنچ زبون درازمخوش خنده شیطون و جیغ جیغورشتم ریاضیه  و علاقه خیلی خیلی زیاد به بازیگری دارم و اینکه الان کلاسشو میرم و برای نقشم دارم تمرین میکنم سوالی داشتین که بتونم کمک کنم درباره بازیگری  حتما جواب میدم و در آخر برام صلوات بفرستین عاشقتونم 😘
من چهل روزه نشدم....رفتم دکتر گفت جیزی نیست برای استرس و ایناست تا ده روزم طبیعیه ک پریودی عقب بی اف ...

برای من دقیقا چهل و شش روز عقب افتاد تازه ی ربع پیش شدم

کیست رو چجور درمان میکنن؟

با دارو عزیزم،نگران نباش ولی پیگر باش نزار بمونه

یه زخم کوچیکم وقتی پیگیر خوب شدنش نباشی بعدا درمانش سخت میشه

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون  
وای مال منم یه هفته عقب افتاده میترسم ولی من مجردم 

منممم مجردم نمیدونم چمه مامانم میگه عوارض اومیکرونه که هفته پیش گرفتی تموم شد اگر نمیشی رازیانه بخور من امروز خوردم ولی هنوز تغییری نکرده دلم درد میکنه مثل روز اول پریودی ولی هنوز نیومده قشنگ یه هفتس سگم سگگگگ

با دارو عزیزم،نگران نباش ولی پیگر باش نزار بمونه یه زخم کوچیکم وقتی پیگیر خوب شدنش نباشی بعدا درمان ...

اخه من الان پنج ساله ازدواج کردم جلوگیری طبیعی دارم از اشناها میگن اینکه داری دوهفته عقب میندازی علائم خطرناکیه پیشگیری نکن موقع بچه دار شدن به مشکل نخوری بخاطر اون نگران شدم

من بعد واکسن سوم کلا بهم ریخت

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 
منممم مجردم نمیدونم چمه مامانم میگه عوارض اومیکرونه که هفته پیش گرفتی تموم شد اگر نمیشی رازیانه بخور ...

من فقط چند روز پیش دلم درد میکرد الان زعفرون و نبات خوردم همش میگم نکنه حامله ام😒

پروفایلم عکس خودمه لوطفا کپی نشه مخسی😘              سلاااااام دوستانمن داری دو عدد کاربری پیش از این بودم ولی خوب خودم دکمه خروج زدم  و الان یادم نیست رمزموخوب من یک عدد دختر 17 ساله هستمساکن تهران هستمفنچ زبون درازمخوش خنده شیطون و جیغ جیغورشتم ریاضیه  و علاقه خیلی خیلی زیاد به بازیگری دارم و اینکه الان کلاسشو میرم و برای نقشم دارم تمرین میکنم سوالی داشتین که بتونم کمک کنم درباره بازیگری  حتما جواب میدم و در آخر برام صلوات بفرستین عاشقتونم 😘