2777
2789
عنوان

بی بی چکم چرا منفی شد؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 22 پست
گاهی بعضی بیبی چک ها خطا دارن.فقط بعضیاشون. البته الآنم زوده برا بیبی چک. شنیدم تو ۲۰روز ب بالا بیبی ...

عشقم ممنونم ازت٫یه سوالم داشتم٫اون جگر که خوردم ها درست بعد چند دیقه حالم خراب شد ولی بقیه هم خورده بودن اونا هیچی شون نشد٫مگه به این زودی ادم حالش بد میشه؟توی سه ماهگی شروع نمیشه مگه؟

انسان هایی که نیازی  به تنهایی ندارند انسان های کم مایه ای هستند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاءالله که مثبت میشه، امان از دست آقایون بگو کار رو تموم کن دیگه. بعدم آزمایش خون بدی بهتره

دقیقا والللللا

خب برو دکتر سونو بده ببین چرا پریود نشدی

توی تغییر فصل هم امکان نداره؟؟؟شماها موعدتون عقب نیافتاده؟

عشقم ممنونم ازت٫یه سوالم داشتم٫اون جگر که خوردم ها درست بعد چند دیقه حالم خراب شد ولی بقیه هم خورده ...

ارع اتفاقا بیشتر تو همین اوایل حالشون بد میشه.شایذ اصا جیگر بهت نساخته.ایشالله نینی دار بشی اگه میخای 😍

یه کارمون پیششون گیره، چقققققققدر قر دارن؟؟😆😆😆

خخخخخخخ اره والا همینو بگو ولی من دیروز کلی شکمم درد پریود داشت کمرم درد داشت اما پریود نشدم

خخخخخخخ اره والا همینو بگو ولی من دیروز کلی شکمم درد پریود داشت کمرم درد داشت اما پریود نشدم

دوباره بیلی زدی؟ البته زوده ها همینجوری واسه کنجکاوی میگم😆

God help me to be strong enough not to lie to myself