2777
2789
فقط بعدش استراحت کن حرف نزن سرت رو پایین نگیر طاق باز بخواب سنگین بلند نکن تا یکناه اول هم سعی کن بر ...

مرسی عزیزم

بعدش تعطیلاته دکتر گفت سه شنبه میره🥺

بعد امروز آزمایش باید بدم...ناشتا باشم؟

⚘خدایا شکرت❣
بله من عمل کردم خیلی راحته دیگه الان کسی خوکی عمل نمیکنه چندماهم طول میکشه تا بینیت معلوم بشهp چه ش ...

الیناجان امروز ازمایش میدم باید ناشنا باشم؟

⚘خدایا شکرت❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم بعدش تعطیلاته دکتر گفت سه شنبه میره🥺 بعد امروز آزمایش باید بدم...ناشتا باشم؟

بله حتما ناشتا باش اب هم نخوریا چون بیهوش میشی ازش بپرس حتما برای  چسبش  عملت کی هستش 

دعاکنیدبرام خدا به منم فرزندی عطاکنه
بله حتما ناشتا باش اب هم نخوریا چون بیهوش میشی ازش بپرس حتما برای  چسبش

از ساعت ۱۲ گفت هیچی نخور

ولی امروز صب میخام آزماسش بدم دکتر نگفت ناشتا منم حواسم نبود بپرسم

⚘خدایا شکرت❣
من سابقه قند ندارم..ولم میخاد صبونه بخورم😫

الان برگه آزمایش رو داری میتونی بخونی ؟

اصلا ربطی به سابقه نداره برای تکمیل پروندت میخان چون دکتر بیهوشی حتما نگاه میکنه 

دعاکنیدبرام خدا به منم فرزندی عطاکنه
الان برگه آزمایش رو داری میتونی بخونی ؟ اصلا ربطی به سابقه نداره برای تکمیل پروندت میخان چون دکتر ب ...

عزیزم عکسشو فرستادم

من خودم که سردر نمیارم

⚘خدایا شکرت❣