2777
2789

به نام خدا 

ازدواجی که بخواد با سوال تو خواستگاری شناخته بشه به درد نمیخوره(نظر شخصیه حمله نکنین) ☺

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نام خدا  ازدواجی که بخواد با سوال تو خواستگاری شناخته بشه به درد نمیخوره(نظر شخصیه حمله نکن ...

حق میدم اما وقتی خانواده سنتیه چه باید کرد؟) 

حداقل میخوام از طرف یه سوالایی بپرسم که دستم بیاد چه سبکیه کم و بیش ...نمیدونم خیلی دعام کنین ...

به من باشه که حالم از ازدواج بهم میخوره/:

من با همه خواستگارام می‌رفتیم حرف می‌زدیم ولی با شوهرم نرفتیم هنوزم دلیلشو نمیدونم .چرا واقعا 😑

😂😊از قبل آشنایی داشتین؟الان مشکلی ندارید؟

من خودم خیلی گیرم روی بهداشت طرف روی اعتقاداتش ... کلا گیرم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

حق میدم اما وقتی خانواده سنتیه چه باید کرد؟)  حداقل میخوام از طرف یه سوالایی بپرسم که دستم بیا ...

عزیزم اگه واقعا میخوای بشناسیش و خانواده از اونایی نیستن که صیغه محرمیت خوندن و با عقد یکی میدونن صحبت کن برای اشنایی یه مدت رفت امد کنین فامیل هم نفهمه چون توی جلسه خواستگاری با سوال هیچی مشخص نمیشه لااقل دوتا رستوران دوتا خرید باهم خانوادگی دوتا مسافرت. که هم خودشو بشناسی هم خانوادشو. 

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤
😂😊از قبل آشنایی داشتین؟الان مشکلی ندارید؟ من خودم خیلی گیرم روی بهداشت طرف روی اعتقاداتش ... کلا ...

هم دانشگاهی بودیم بزرگترها فک میکردن ما حرفامونو زدیم درحالیکه یک کلمه حرف نزده بودیم .سریع هم قرار محرمیت گذاشتن .یه ماه بعد فهمیدم چه غلطی کردم یک درصد شبیه هم نبودیم از هیچ نظر .ولی جرات تموم کردن نداشتم ۷ سال گذشت تا بلاخره دارم جدا میشم 

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده 

والا هیچ سوالی نداشتیم ۲ سال دوس بودیم از همه چیز هم خبر داشتیم 

بازم به عقب برگردم میریم با هم عکس میگیرم 😐😅

عکس پروفایل عکس فندق مامانش                                  دوست  دارم امید زندگی  مادر                                               کاربری قبلیم نمی دونم چرا تعلیق شد !
عزیزم اگه واقعا میخوای بشناسیش و خانواده از اونایی نیستن که صیغه محرمیت خوندن و با عقد یکی میدونن صح ...

میفهمم کاملا... با خواستگارای غریبه میشه اینطور اما امان از روزی که خواستگار فامیل و آشنا باشه ... جوری هول میشن دست و پا گم میکنن که ...تازه مثلا شما یه مدت با هم صیغه بمونید برای آشنایی به هر دلیلی نشه حتی اگه مشکل از پسر باشه باز مردم میگن دختره پس شد و فلان به خاطر همون من از خواستگار فامیل هزار وحشت دارم با اینکه خانواده همه میگن فامیل خوبه چون اجداد طرفو خودشو میشناسیم :/ هه🤦🏻‍♀️😊😒😂😂

هم دانشگاهی بودیم بزرگترها فک میکردن ما حرفامونو زدیم درحالیکه یک کلمه حرف نزده بودیم .سریع هم قرار ...

توکل به خدا ...🌿

ان شاءالله یکی سر راهت بیاد که هم کُفو هم شکل خودت باشه ...

خوشبخت و عاقبت بخیرشی😘😘🖐🏻

میفهمم کاملا... با خواستگارای غریبه میشه اینطور اما امان از روزی که خواستگار فامیل و آشنا باشه ... ج ...

اتفاقا خانواده بدتره. البته اگه توی خانوادتون مشکلی نیست و از اون خانواده هایی هستین که باهمین و پشت هم و ریش سفید دارین و این داستانا وگرنه به درد نمیخوره دردسراش بیشتره. خب اگه اشنا هستن و فامیل که باید یه اطلاعاتی داشته باشی چون بالاخره رفت و امد دارین

اتفاقا خانواده بدتره. البته اگه توی خانوادتون مشکلی نیست و از اون خانواده هایی هستین که باهمین و پشت ...

بله ماشاءالله پره ریش سفیده و مو سفیده😂😂

اطلاعات مالی فقط معیاره برای تحقیق و اینکه سالم باشه دیگه بقیش با خداس... اما شخصیتی که الان نشون میدن با بعد رد شدن خر از پل کلی تفاووت داره:)))) 

میخوام بدونم چ سوالی کنم یا چیو شرط کنم که یا زودتر بفهمم یا اگه دیر فهمیدمم اون شرطه بینمون باشه 

حق طلاق بگیر و بهش بگو من تا زمانی که سر خونه زندگی نرفتیم میخوام دختر باشم. اینجوری اگه هر زمانی مشکلی پیش اومد خدایی نکرده میتونی اقدام کنی خودتو نجات بدی همین چون ازدواج مثل هندونه سر بستس دیدم کسایی که خانواده خوبی دارن پسره رو همه اوکی میدونن ولی وقتی میرن سر خونه زندگی معلوم میشه حتی خانوادش هم نمیشناختنش.این دوتا به نظرم خیلی مهمه. بعد اینکه اول معیار ها و هدف های خودتو ببین درس میخونی؟ کار میکنی؟ اگه هدف خاصی داری بیان کن طرز فکر خاصی خط قرمز خاصی یا علاقه خاصی داری درمورد همش صحبت کن قشنگ فکر کن. لیست کن همه اینارو یادداشت کن که یادت نره