2777
2789
عنوان

عمل زیبایی بینی

225 بازدید | 15 پست

سلام دوستان وقت بخیر من میخواسم عمل زیبایی بینی انجام بدم وقت گرفتم پیش دکتر محمد تقی عظیمی مطبش تهران سعادت آباد کسی ایشون رو میشناسه من برا ۲۴ برج دو وقت عمل دارم پیشش میشه نظرتون رو راجب دکتر بهم بگین اگه کسی هست ک خودش یا از آشنا هاش پیشش عمل کرده باشن لطفا راهنمایی کنین من خیلی استرس دارم 

تعداد رای : 1
نظرسنجی
دکتر محمد تقی عظیمی دکتر خوبیه؟
1
100%
میخوام عمل زیبایی بینی پیش دکتر محمد تقی عظیمی انجام بدم دکتره خوبیه؟
0
0%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=230023716]برا منم ۱۲ خرداده استرس شدید دارم،میشه بپرسم هزینه  عمل شما چنده؟[/QUO م ...

نه عزیزم من تبریزم منم بهمن وقت گرفتم برا خرداد دادن ولی ۱۰ تومن البته گفت شاید تا خرداد قیمت افزایش داشته باشه

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘
اومدیمو مثلا خدایی نکرده تیرویید مشکل داشتی وقت عل رو به تعویق میندازن؟

والا نمیدونم شاید راهکاری دارن براش من خودم کمکاری دارم چند ساله تحت درمانم بهشم اطلاع دادم

شادی روح پدرت  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم روحش شاد

قرباااااانت عزیزم خیلی لطف کردی،خدا رفتگانتونو بیامرزه

چون دم عید سرشون شلوغ تهران کرج الان با ده تومن خیلی سخت پیدا میشه همه ۱۵ ب بالا ولی دکتر محمد تقی ۷تومن میگیره پیج هم نداره میگه کارم تبلیغ نمیخواد سرشم ب شدت شلوغ اکثرا هم از کارش راضی بود تو مطبش ولی باز من استرس دارم😭