2821
2789

سیر تا پیاز واریزی یا عدم واریزی سهام عدالت

*👈 چرا سود سهام عدالت برای همه، امروز واریز نشد؟*

*▪️قرار بود امروز ۲۱ اسفند ماه سود سهام عدالت سال ۹۹ واریز شود.* اگرچه خبرها از واریز سود سهام عدالت خبر می‌دهد، اما بسیاری از مشمولان می‌گویند هیچ سودی دریافت نکرده‌اند.

*❓اما چرا سود سهام عدالت برخی از مشمولان واریز نشده است؟*

۱- بخشی از بانک‌ها هنوز سود سهام عدالت را واریز نکرده‌اند و ممکن است واریز سود در ساعات پایانی امروز انجام شود.

۲- حدود دو میلیون نفر سود سهام عدالت را امروز دریافت نکرده‌اند. چون به گفته مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، این گروه شماره حساب و یا شماره شبای اشتباه اعلام کرده‌اند و شماره شبای آنها معتبر نبوده است.

۳- حدود ۳ میلیون نفر از مشمولان سهام عدالت به دلیل اینکه فوت کرده‌اند سود دریافت نمی‌کنند.

▪️بر این اساس علت واریز نشدن سود سهام عدالت بخش مهمی از افراد، به دلیل *معتبر نبودن شماره شبای اعلام شده* است.

*🔹مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی هم امروز اعلام کرد:*

لیست کامل مشمولان سهام عدالت به بانک‌های عامل ارسال شده و سود همه افراد ظرف امروز واریز می‌شود. اما اگر فردی سود سهام عدالت خود را امروز ۲۱ اسفند ماه دریافت نکرد، قطعا به دلیل اشکال در شماره شبای آن فرد است.سلام کوخرد

*♦️اگر سود سهام عدالت دریافت نکردیم، چه کنیم؟*

🔹اگر فردی سود سهام عدالت خود را دریافت نکرده باشد می‌تواند برای پیگیری دلیل عدم واریز سود با مرکز ذینفعان بازار سرمایه به شماره ۱۵۶۹ تماس بگیرد.

🔹برای افرادی که وام اعتباری سهام عدالت را دریافت کرده‎اند نیز سود سهام عدالت مبتنی بر شماره شبایی که اعلام کرده‎اند، واریز می‌شود.

*🪀واتساپ سلام کوخرد ۷۳*🪀

*https://chat.whatsapp.com/JmLoD3oQVsT2uiMhFwFucV*

💠 *اینستاگرام سلام کوخرد*💠

*https://www.instagram.com/salam.kookherd*

سال دیگه احتمالا 

نه عزیزم چی میگی سال دیگه چیه براهمرو قراره بریزن احتمالا تا فردا طول بکشه ۴۲میلیون نفر ادمه ها

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه بابا برای همه میریزن.برای من ودخترم صبح واریز شد برای همسرم اخر شب...اینجور نیست به یکی بدن و به یکی ندن.مگر یه مشکلی باشه که یه شماره تماس گذاشته بودند که مردم تماس بگیرن تو کانالها شمارش هست.

آبی آسمان ۱۳۹۴ رمزمو فراموش کرده بودم       😊            
اره ☹️😔😔😔😭

چه بد خاک تو سرشون الکی یه ملتو دم عیدی امیدوار میکنن 

فرمانده :برو جلو سرباز نترس خدا با ماست  سرباز:اگه خدا با ماست کی با اوناست که دارن اینجور مارو تیکه پاره میکنن