2777
2789
عنوان

یعنی واسش جذابیتی ندارم؟

398 بازدید | 20 پست

اگه یه پسر اصلا علاقه ای به بغل کردن و ... نداشته باشه یعنی دختره واسش جذابیتی نداره؟

یه ساله همدیگرو میشناسیم.

ولی همیشه یه فاصله ای بینمون هست هم تو فضای مجازی هم تو قرار

جو بینمون صمیمی و خوبه ولی اصلا تمایلی به بغل کردنم و یا اینکه دستمو بگیره و...  از خودش نشون نمیده.

سرد نیست چون با رفیقاش داشت تو یه گپ جرئت حقیقت بازی میکرد منم نامحسوس زیر نظرش داشتم و علاوه بر اون با رفیقاش حرف زدنی مشخصه که سرد نیست و گرمه

گاها میگم شاید خجالتیه چون فقط یه بار رل زده و به خاطر اونه

گاها میگم شاید قصدش جدیه و نمیخواد ازش زده شم.

چیزی که بیشتر ازش میترسم اینه که براش جذاب نباشم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من زیر نظرت داشتم قلبنا با همچین موردی مث شخصیت کراش شما رابطه مجازی داشتم حس میکنم بشدت شبیهن اگه رسما باهاش رل نزنی و بهت ابراز علاقه نکنه لمست نمیکنه برای ما بهم خورد هنوزم بشدت دلم پیششه....😔😔قدرشو بدون بکشش سمت خودت اونم دوست داشت طرفش غرق در موفقیت بشه مث خودش....من اونطور نبودم اونم انگیزه من بود اون ب چیزی وابسته نبود جز کارش ک علاقش بود

عزیزم من زیر نظرت داشتم قلبنا با همچین موردی مث شخصیت کراش شما رابطه مجازی داشتم حس میکنم بشدت شبیهن ...

همچنان فاصله بینمون هست

فقط تو کارام کمکم میکنه و پیگیر درسامه

نمیدونم چیکار کنم دیگه

یه بار اعتراف کردم ک اونطوری گفت

ولی دیگه نمیدونم چیکار کنم... گاها میگم باید فراموشش کنم تا بیشتر از این اذیت نشم ولی نمیشه...

میخوام رابطمو جدی تر کنم نمیشه...

دوست معمولی بمونم بازم نمیشه و اذیت میشم و بره رل بزنه احتمال زیاد دیگه بهم پیام نده چون رو تعهد خیلی پایبنده و وقتی رل زده بود خیلی محدود شده بود پیام دادناش...

راهکاری سراغ داری؟

همچنان فاصله بینمون هست فقط تو کارام کمکم میکنه و پیگیر درسامه نمیدونم چیکار کنم دیگه یه بار اعتر ...

اره دقیقا واسه منم همین بود نمیشد ک دیگه باهم بمونیم اون زمان گفت من میخوام ازدواج کنم ولی میدونستم دروغ میگه و میگفت وقتیم ازدواج کنم یا بهرحال وارد رابطه ای بشه ارتباطش قطع میشه ک خیانت نشه هنوزم بعد چندسال داغونم واسه دلم دعا کن....امیدوارم تو بهش برسی ، راهکارم اینکه خیلی بچسبی بدرست و تلاشتو ببینه و موفق بشی اینطوری جذبت میشه و اینکه خیلی خانم باشی...منظورم اینه متین و باوقار و زیرکانه شیطون باشی ...ما باهم بودیم ابراز علاقه میکرد بشدت ولی تحمل نداشت با کسی بمونه میخواست تمرکزش رو پیشرفتش باشه با وجود همه حس بینمون رفت اینجور ادما ب چیزی وابسته نمیشن و هیچوقت مال تو نمیشن همیشه رو خودشون کنترل دارن

کسی نظری نداره یا مورد مشابهی؟

شاید واقعا میخوادت شایدم ی دلیل دیگه 

نمیدونم

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
کسی نظری نداره یا مورد مشابهی؟

واسه من توی دوران رفاقت دست نزدبهم..چهارماه بعد عقد به اصرار من شد...با اینکه من از قبل رفاقتم باهاش بکارت نداشتم..اما بازم اینکارو نکرد...میگفت تو حیفی

وقتی به یه احمق بیش از حدخوبی میکنی،خودتو واسه ضربه هاش آماده کن.

من که با شوهر این مدلی دارم زندگی میکنم.... نامزدی و عقد و کلا علاقه ایی به لمس و بغل و این چیزا نداره‌ .. طبیعت و ذاتش اینه. میگه بروز این کارا سختمه‌ . خودم پیشقدمم همیشه