2777
2789
عنوان

دیوانه باز پیام داد

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 26 پست
چه عشوه ای تازه میپرسی بگم چیا گفت؟نگو درگوش من گفت نگو خودش به من گفت آآهاااا بیا وسط

😂عاشقت شدم 

الان میگم 

اندک اندک این جهان هست و نیست،نیستان رفتند و هستان میرسند ...❤
عزیز دلم احمق نیستم ک شماره خودمو بدم به بابام پیام میده اونم گوشیش از این ساده هاست 

اها متوجه شدم

ولش کن برار انقد پیام بده جون بکنه

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستگاری برمیگره به ۲ ماه پیش بچه ها کاملش تو چنتا تاپیک قبلی من هست  ما اصلا بی احترامی نکردیـم ک خیلی هم میزبان خوبی بودیـم از همه نظر و خیلی هم با احترام بهشون جواب رد دادیـم آرزوی خوشبخای براشون کردیـم 

بعد نمبـدونم چرا این یارو اینطوری اصلا یه تختش کمه 

بعد از جواب رد ما دیگ جواب هیچکدوم از پیام های چرتو پرتشو ندادیـم 

تا امشب دوباره پیام داده 

نوشته علت جواب ردتون چیه نکنه خام پسر عموی احمقم شدیـن 

بعد یکی دیگ شما اصلا لیاقت منو نداریـن من  فقط با چهار ده تا سکه بهتون جواب میدادم: ////

بعد یکی دیگ شما شایستگی اینو نداریـن ک من دامادتون باشـم و بازم چرتو پرت 

اصلا نمیدونم این همه اعتماد بع نفسو از کجا میاره 

همش میگم واقعا این معلمه خدا به داد دانش آموزاش برسه

اصلا اعصابم داغون شد من خواستگار  جواب کردم ولی هیچ کدوم مث این بارو دیوانه نبودن  

بگو علت جواب ردم همین اعتماد سقف بیجا بود

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡