2777
2789
عنوان

بیاین خاطره بارداریمو بگم

161 بازدید | 5 پست

صبح جمعه بود شوهرم رفت بیرون منم گفتم برم بی بی چک بگیرم ببینم باردارم یا نه...بالاخره یه داروخانه شبانه روزی دیدم دوتا بی بی خریدم رفتم یکیشو زدم دیدم مثبت شده ... زودی رفتم برنامه یک زن گفتم بی بی چکم مثبت شده چیکار کنم همه گفتن شوهرتو سوپرایز کن یهو شوهرم از بیرون اومد رفت دوش بگیره منم رفتم تو اتاق ک اتاق تزئین کنم ولی رفتو امدمون توی اون اتاق خیلی کم بود یهو شوهرم صدام زد شامپو نیست رفتم شامپو بدم گفت اونجا چیکار میکردی گفتم هیچی...دوباره صدا زد حوله دید از همون اتاق زدم بیرون گفت چیکار میکنی گفتم هیچی حوله رو پوشید مستقیم اومد توی اتاق دید بادکنکا رو زمین افتاده اخم کرد گف اینا چین ... دیدم سوپرایزم خراب شده بی بی چکو نشونش دادم بیچاره نمیدونس چیه گفتم داری بابا میشی...بعد زدم زیر گریه سوپرایزمو خراب کردی اون میگف بخدا سوپرایز شدم من گریه میکردم نشدی😂😂

واسه موفقیتم یه صلوات بفرستید لطفا🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.