2777
2789

خانما من هنوز ۳۹ و ۴روزمه بچم هنوز نیومده ۵شنبه سونو دادم وزنش ۲۷۶۶ کیلو بود دکتر گفت خیلی کوچیکه این هیچ دورشکمشش رو زده ۳۴و۵ روز خیلییییی کمه دارم از ناراحتی دق میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غصه نخور به دنیا بیاد درست میشه پسر منم هم دو سه هفته عقب بود هم وزنش کم به خاطر همین هم دکتر زود سزارینم کرد الان ۱۸ ماهشه صحیح و سالم خوابیده کنارم ۳۶ هفته و ۶ روز به دنیا اومد ۲۲۷۰

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ناراحتی نداره عزیزم، من بچه ام که به دنیا آمد ۲۳۷۰ بود، بهش برس زود وزن میگیره، این چیزها که غصه ندا ...

خیلی ریز بود؟؟؟ ۴۰روزه چقدش شد؟؟ سخت نبود گرفتنش؟

الان تپله ؟ سلامت باشه گلم خیلی ناراحتم

تپل نیست ولی وزنش نرمال 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خیلی ریز بود؟؟؟ ۴۰روزه چقدش شد؟؟ سخت نبود گرفتنش؟

بله خیلی کوچولو بود، نه اصلا گرفتنش سخت نبود، خیلی سریع وزن گرفت، هر دو ساعت یه بار حتما بیدار میشدم بهش شیر میدادم، خودم سر بی خوابی خیلی اذیت شدم وگرنه اصلا مشکل وزنی نبود، خیلی زود واقعا وزن گرفت، اگه یه مدت خیلی بهش برسی خوب رشد میکنه، الان هم حدود ۲ سالش هست، قد و وزنش کاملا نرمال و به اندازه هست

... و من به تو ایمان دارم...
خب خداروشکر 🌷

اصلا نگران وزن نباش، اتفاقا هم برای زایمان راحتتری ، هم که برای بغل کردن، باید ماهها بچه رو بغل کنی، از اول هر چی فشار وزنی کمتر باشه باز کمتر به دست و گردنت فشار میاد.

فقط ببین حتما یه چیزی مثل تشکچه داسته باشید، توی اون بغلش کنید، هی دستتون نره تو گوشت بچه، مخصوصا دیگران که میخوان بغلش کنن

... و من به تو ایمان دارم...