2821
2789
آخی خدا بهت صبر بده 

ممنون

بلدم تکیه کنم باز به دیوار خودم !!                                    قلب ، قلب خودمه اما ضربانش تویی عشقم🤍💔👋          ~تـابـ؏ِ قـَوانـیـטּِ مـَ؏ْـزَ۾~✓✌️💯                                      ‌‌‌‌‌‌‌God, I love her very much 😪♥      یـادم نمیـره😊

ی نفر وقتی ۱۸ سالش بود از طرف خانواده طرد میشه 

وقتی ازدواج میکنه تقریبا ۲۴ سالش  ، مادرشوهرش بهش تهمت میزنه و... باعث ایجاد شرو دعوا میشه تو زندگیش ( بچه من میشماختمش خداوکیلی اصلا اهل خیانت و ... نبود) 

اخرشم ی بار قرص میخوره و برای همیشه میره 

تو نامه ای ک نوشته بود گفته بود کسایی ک جواب سلاممو نمیدادن بالاخره برای خداحافظی میان ، این رو منظورش با خانوادش بوده 

شوهرش چقدر بالای قبرش زار میزد و میگفت غلط کردم ...

هیچوقت یادم نمیره 🤦‍♀️🤦‍♀️

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.