الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله باید لیر یا دلار یا یورو بخرین اونجا پر صرافیه برا اکسچنج . فقط اینکه صرافیا ریال ایرانو نمیگیرن 😑
کاربر سرگشته از جهل دنیا هستم. اگر از اون دسته افراد هستید که انسان بودن رو تنها و تنها توی حجاب و نماز و روزه خلاصه میکنید و عقایدتونو بدون دلیل منطقی تحمیل میکنید . پس لطفا با من صحبت نکنید 🙏
ببین ۵۰۰یورو نفری ارز مسافرتی میدن که چند میلیون ارزون تر از بازار میوفته . ولی یکم گرفتنش سخته باید بیوفتی دنبالش
کاربر سرگشته از جهل دنیا هستم. اگر از اون دسته افراد هستید که انسان بودن رو تنها و تنها توی حجاب و نماز و روزه خلاصه میکنید و عقایدتونو بدون دلیل منطقی تحمیل میکنید . پس لطفا با من صحبت نکنید 🙏
اگه ۱۰۰ دلاری ببرم راحت میشه اونجا چنج کرد یا اینکه خرد تر یعنی ۵۰ دلاری یا ۲۰ دلاری بگیرم؟
نه همون صد دلاری خوبه