2777
2789
عنوان

تورو خدا بیایننننن

97 بازدید | 12 پست

سلام من کنکوری انسانیم تا الان حدودا نصف مطالب رو خوندم به نظرتون میرسم توی این سه ماه بقیه شم بخونم ؟

کسی رو می شناسید توی این مدت تونسته باشه کنکور رتبه ۲۰۰۰ یا یه همچین چیزی قبول شده باشه؟

اره میرسونی نگران نباش

ساعت مطالعت چقدره؟

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

رتبه برتر همه روز درس میخونن اره دیدم ولی کسی بود که کلا از مهمانی و همه چی زده بود غیر از درس

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت .تیکر بارداری نیست.تیکر هدفمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۸ ساعت  

خیلی خوبه سعی کن تواین ایام عید و این ۲ ماه مونده به کنکورساعت مطالعتو بیشتر کنی ک بتونی چند بار دیگم مرور کنی پایه هارو

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
خیلی خوبه سعی کن تواین ایام عید و این ۲ ماه مونده به کنکورساعت مطالعتو بیشتر کنی ک بتونی چند بار دیگ ...

اون نصفه رو که خوندم تا الان چند بار خوندم کاملا دوره کردم فقط مونده ۵۰ درصد دوم