2777
2789
ب این بلاگرا اعتماد نکن ب اونا پول میدن مثلا ۱۰ تومن میدن تبلیغش میکنه دیگه هم براش مهم نیس طرف میفر ...

یادمم نمیاد کدوم بلاگر بود. وگرنه ب خودش پیام میدادم.

آخه اینا بلاگرای شناخته شده و معروف هستن، همشم ادعاشون میشه ما پیجای معتبر بهتون معرفی میکنیم تا با خیال راحت خرید کنین ک قابل اعتمادن و مورد تایید ما هستن. بعد اینجوری داستان شد برامون...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای راس میگیااااا 😍😍😍😍 مررررسی از راهنماییت عزیزم... با ی اکانت دیگه پیام میدم قیمت میگیرم ک سر ...

اره عزیزم از پیگرد قانونی میترسن ولی خیلی باید جدی و با تهدید بگی

مثلا بگو یا تا فردا جوابمو میدین یا تا فردا اول وقت میرم مرجع قانونی به جرم کلاهبرداری شکایت ثبت میکنم

some mistakes get made that's alright that's okay 
ای شیکو  بزنین ایسنتا میاره . تازه سایتشون نماد الکترونیک هم داره

😐😐😐😐😐😐 نماد الکترونیک داره، سایت هم داره، بعد کالاهبرداره؟؟؟ 😐😐😐😐 یااااخداااااا... دیگه ب هیچکس اعتماد نمیکنم. 

اولش خط تیره نداره  اخرش داره

پیجش فیک بوده الان زدم اینستا پیج اصلیشون

i_shiko_ خیلی از فالواینگای من فالوش دارن شما احتمالا از پیج فیک خرید کردی 🤦🏻‍♀️

واسه حاجت دلیم یه صلوات بفرستین ممنونتون میشم💕     بزارشاعرشم شعرتو بنویسم⚘  هرجاهم میرم بازم بر به تو میگردم🥺                              نزاشتی هیچ موقع پر شم از تنفر فقط تو یه کاری کردی که زندگیم ورق خورد🌻
ععع با پیشتاز زود باید می‌رسید ک 😐 ولی اخه برای منم پیش اومده کلی حرص خوردم بعد یه هفته به دستم رس ...

آره... من خیلی خرید اینترنتی میکنم، با همین پست معمولی برام میفرستن، بعد ۲-۳ روز، نهاااایت ۴ روز دستم میرسه. ولی اینجوری تاحالا پیش نیومده بود. حداقل دایرکتشو سین بزنه 😐 هیچ واکنشی نشون نمیده.

ای شیکو  بزنین ایسنتا میاره . تازه سایتشون نماد الکترونیک هم داره

عزیزم اگه روی نمادشون بزنی یه سایت باز میشه یه گزینه داره به اسم ثبت شکایت اونجا شکایتتو ثبت کن 

البته اگه نمادشون جعلی نباشه

some mistakes get made that's alright that's okay 
مطمئنی بلاگر معرفی کرده؟ پیجش اصلا جزء استانداردای قبول شدن تبلیغ نیس حقیقتا کاملا مشخصه معتبر نیس ...

آره عزیزم‌. پیج اصلی ی بلاگر شناخته شده بود. چون من ی پیج عمومی دارم ک ی عالمه فالواینگ دارم، ولی فقط استوریای چندنفرو ک خیلی معتبر و شناخته شده‌ان‌و دنبال میکنم. فقط نمیدونم کدومشون بوده یادم نمیاد...

از چ لحاظ میگین استانداردای قبول شدن تبلیغ‌و نداره؟؟؟

من ی عالمه آنلاین شاپ تازه وارد دیدم ک اینا معرفی کردن، با اینکه فالوور کم داشتن ولی معتبر بودن. این نمیدونم چرا اینجوری شد...

از سایت خرید کردم عزیزم

به پشتیبانی زنگ بزن.الان دیدم سه تا شماره هم واسه پیگیری دارن.

من خیلی خرید اینترنتی میکنم خداروشکر تاحالا اینطوری نشده فقط یه بار یکی بستمو نفرستاد منم تهدید کردم پولمو برگردوند

واسه حاجت دلیم یه صلوات بفرستین ممنونتون میشم💕     بزارشاعرشم شعرتو بنویسم⚘  هرجاهم میرم بازم بر به تو میگردم🥺                              نزاشتی هیچ موقع پر شم از تنفر فقط تو یه کاری کردی که زندگیم ورق خورد🌻
آره... من خیلی خرید اینترنتی میکنم، با همین پست معمولی برام میفرستن، بعد ۲-۳ روز، نهاااایت ۴ روز دست ...

متوجم درسته ، ولی کلا این پیجا ک سایت نداره و پروفایلش عکس بلاگره صد در صد فیکن‌ 

پول تبلیغاتی ک این بلاگرا هم میگیرن حرومه ، بالاخره آدم اعتماد میکنه ! 

ای کاش یادت بود کدوم بلاگره البته فکر نکنم جوابم میداد 🤦🏻‍♀️ 

تلاش ڪن زندگیتو ازرویاهات ، رویایے تر ڪنی 😉💪 هیچی اندازه رویاهام واقعی نیستن ☺ تاپیکام فقط جای حضور افراد با شخصیته فارغ از نگاه جنسیتی🤍❤  هرچی خدا بخواد 😌 خدا که بد نمیخواد💁🏻‍♀[وقتے خوبیِ دیگران رو بخواے... چیزاے خوب بہ سمت خودت برمیگردن 🎯]
اره عزیزم از پیگرد قانونی میترسن ولی خیلی باید جدی و با تهدید بگی مثلا بگو یا تا فردا جوابمو میدین ...

آره آره... این بهترین کاره...

مررررسی قربونت برم. خدا خیرت بده...

واقعاً مونده بودم چیکار کنم.